Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΦΤΟΥΜΕ! ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ !!!


Τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του ποδοσφαιριστή πριν πέσει το αεροπλάνο: «Φοβάμαι. Το σκάφος διαλύεται» - Media Τα τελευταία λόγια του Εμιλιάνο Σάλα παίκτη της Κάρντιφ πριν χαθεί μαζί με το σκάφος στη θάλασσα της Μάγχης..



Ο Αργεντίνος παίκτης της Κάρντιφ είχε ένα άσχημο προαίσθημα πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Το εκμυστηρεύτηκε στον καλύτερο του φίλο. «Φοβάμαι δεν θέλω να μπω» είπε ο Εμιλιάνο Σάλα.





Ο ίδιος λίγο πριν την πτώση άρχισε να αφήνει μηνύματα στην εφαρμογή Whatsapp: «Πώς τα πάτε παιδιά; Δεν φαντάζεστε πόσο κουρασμένος νιώθω τώρα. Ήμουν στην Νάντη για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες, και δεν κάθισα λεπτό. Τώρα ταξιδεύω με ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται στον αέρα. Πηγαίνω στο Κάρντιφ, είναι τρελό, και από αύριο ξεκινάω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα», έλεγε σε ένα του μήνυμα και σε κάποιο άλλο: «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα, ίσως πρέπει να ενημερώσετε να στείλουν κάποιον να με βρει. Αρχίζω και φοβάμαι».

Το αεροπλάνο, ένα εξαθέσιο παιπερ μαλιμπου θα πετούσε από τη Νάντη της Γαλλίας προς το Κάρντιφ της Αγγλίας προκειμένου το νέο απόκτημα της Κάρντιφ να ενταχθεί στην ομάδα. Η μεταγραφή είχε στοιχίσει 15.000.000 ευρώ. Επάνω από το στενό της Μάγχης τα ραντάρ έχασαν το στίγμα του αεροπλάνου.

Έχουν περάσει περισσότερες από 36 ώρες και οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο ποδοσφαιριστής είναι μηδαμινές, σύμφωνα με τους ειδικούς εμπειρογνώμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: