Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Ή...


 ...ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!



Στέλεχος του Σύριζα και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς εκφωνεί την Θεσσαλονίκη Solun υιοθετώντας απροκάλυπτα τη προπαγάνδα των Σκοπίων.. 



 Λαέ μου τι σου έκαναν και καταράστηκες τόσο βαριά τον τόπο αυτό !!!




Σημαίνων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, συγκεκριμένα ο Μ. Λαμψίδης, καλεί τον κόσμο για την εκδήλωση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Παλαί Ντε Σπορ, στη Σκοπιανή και στη Βουλγαρική γλώσσα, αναφέρει το otavoice.gr Κι ως εδώ πάει καλά .. Προβαίνει όμως σε απίστευτα προκλητικούς συνειρμούς υιοθετώντας την ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων. Φτάνει στο ύστατο σημείο ανθελληνικού παραληρήματος με το να δηλώνει στα στοιχεία που αναρτά ότι είναι κάτοικος της πόλης Solun -Θεσσαλονικη- .

Αν όλ αυτά δεν είναι fake news και απηχούν μια πραγματικότητα τότε ο πρωθυπουργός υποχρεούται όχι απλώς ν ανακαλέσει το στέλεχος του κόμματός του στη τάξη αλλά να τον αποπέμψει μετά πολλών επαίνων για τη βλακεία του αν πρόκειται περί αυτής και όχι περί πολιτικής δολιοφθοράς.

Επειδή αυτό και ίσως κι άλλα πολλά έρχονται κατά τη στιγμή που η Τουρκία απειλεί με έρευνες στο Καστελόριζο και ο Ζάεφ λίγο απέχει από το να ζητήσει την επιβολή της γλώσσας των Κατμαντού στα Ελληνικά σχολεία.

 Ιδού το κάλεσμα του Μ. Λαμψίδη στα βουλγαρικά και στα σκοπιανά-«μακεδονικά» (που στην ουσία είναι διάλεκτος των βουλγαρικών): АДВОКАТИ ЗА МИРА, ДЕМОКРАЦИЯТА И РАЗБИРАТЕЛСТВОТО НА БАЛКАНИТЕ Avukatlar, Balkanlar’da barış, demokrasi ve uzlaşma için çabalıyorlar Адвокати за мир,демократију и разумевање на Балкану/ Advokati za mir,demokratiju i razumevanje na Balkanu. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Адвокатите за мир, демократија и разбирање на Балканот Advokati za Mir ,demokratija i razbiranje na Balkanot Avokat per paqen, per demokracin dhe per marveshjen midis shteteve Ballkane LAWYERS FOR PEACE, DEMOCRACY AND UNDERSTANDING IN BALKAN AREA Цимиски 5, 54625 гр. Солун Моб.: 6977 221 276, тел/факс: 2315 530 940 e-mail: m. lamtzidis@gmail.com Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: