Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ


news383a Ανωνύμου του Έλληνος




Προεκλογική φασολάδα.. Έτσι ακριβώς, όπως το διαβάζετε!

Διότι με κάθε θυσία η φαιοροζέ συμμορία, πρέπει να μείνει, έστω μια ώρα παραπάνω στην ξενόδοτη καρέκλα του Μαξίμου.





Για αυτό παραμυθιάζει τον ηλίθιο, διεφθαρμένο και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο.

Σερβίρει με ξεβαμμένο αριστερό φερετζέ προεκλογική φασολάδα. Με φασόλια σκουληκιασμένα και ταγκιασμένο λάδι.


Νυν υπέρ πάντων ο αγών της «πάρτι μας» με παχυλούς μισθούς!  

Αθύρματα του κομματικού σωλήνα οι πλείστοι, ποτέ δεν δούλεψαν, ή μάλλον οι μόνες δουλειές τους είναι να εκφωνούν βαρετούς δεκάρικους υποταγής στην ηγεσία, που τους θεωρούν απάνθισμα σοφίας, και να επιδίδονται σε κομματικό -εσχάτως σε κρατικό και παρακρατικό- φραξιονισμό και ίντριγκα.

Δεν τους επέλεξαν άστοχα οι Αμερικάνοι κατακτητές της Γκραικυλίας κι οι νεοναζί Γερμανοί τοποτηρητές τους ως πολιτικό της προσωπικό για την θητεία προδοσίας και δοσιλογισμού. Γνήσιοι, προπαντός αποτελεσματικοί γερμανοτσολιάδες!
 
Μπακάλικες κούφιες υποσχέσεις στο πόπολο να τσιμπήσει το δόλωμα, να ψηφίσει. Έχουμε και λέμε: Το 2018 θα βγούνε στην σύνταξη 8.000 εργαζόμενοι συν 7.500, που έτσι κι αλλιώς θα έμπαιναν στο Δημόσιο, λόγω εκτάκτων αναγκών (νοσοκομεία, σχολεία, κ.ά.), μας κάνει 15.500. Το 2019 θα μεταταγούν από το Δημόσιο 10.000 παπάδες συν 8.000 οι τακτικές προσλήψεις ίσον 18.000. Με απλά λόγια θα πάμε σε εθνικές κι άλλες εκλογές με τουλάχιστον 33.500 πελάτες, κομματικούς ομήρους, στον πολύπαθο δημόσιο τομέα της οικονομίας. Πολλαπλασιάστε αυτό το νούμερο με 5 έως 8, με το άμεσο περιβάλλον κάθε επίδοξου να βολευτεί, και έχετε καμιά διακοσαριά χιλιάδες ψηφαλάκια, που ίσως κάνουν την διαφορά στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: