Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ Η ΒΟΥΛΗ


 Ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Σαρίδης θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό με τον Λεβέντη να μην σκέφτεται ούτε κατά διάνοια να τον διαγράψει γιατί αν το κάνει θα πάψει να λογίζεται ως ομάδα!!




 Αυτά για όσους υπερφίαλους συλλογιούνται πολιτικές ομορφιές του τύπου αμεσοδημοκρατίες και κληρωτούς στη βουλή..


Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, θα υπερψηφίσει, όπως όλα δείχνουν, το νέο κρατικό προϋπολογισμό προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τις αντιδράσεις στο κόμμα του.

O βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αναφέρει εδώ και μέρες -ακόμη και στελέχη του κόμματός του- ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό πηγαίνοντας κόντρα στη γραμμή της Ένωσης Κεντρώων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή, ο κ. Σαρίδης, επισήμανε πως υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι που τον εμποδίζουν να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό:

«Πρώτον, μετά από χρόνια ο προϋπολογισμός γράφτηκε στην Ελλάδα από Έλληνες, δεύτερον, όσο λίγα και αν δίνει- τα έχω χαρακτηρίσει ψίχουλα πολλές φορές- δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια και τρίτον αποκαθιστά αδικίες και βάζει τέλος στην κατρακύλα».

Όμως η ΕΚ έχει πέντε βουλευτές και έτσι ο Βασίλης Λεβέντης, δεν σκέφτεται ούτε κατά διάνοια να διαγράψει τον βουλευτή, γιατί έτσι, το κόμμα του θα πάψει να υφίσταται ως κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: