Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΡΦΙΑ


 Ανωνύμου του Ελληνος


ΟΤΑΝ παπαρολογούν στην Γκραικυλία γράφουν ιστορία. Όταν δηλώνουν ο Ερντογάν και άλλοι Τούρκοι κάνουν ιταμές προκλήσεις και... παίρνουν πάντα αποστομωτικές απαντήσεις. Το κακό για την Αποικία είναι ότι από την άλλη όχθη του Αιγαίου λένε συνήθως σχετικά ιστορικές αλήθειες...


ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; Θα εμποδίσει η Άγκυρα τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες στα οικόπεδα της Μεσογείου; Τόσους ανόητους τους θεωρείτε; Θα αφήσουν να ολοκληρωθούν οι γεωτρήσεις και αν βρεθεί «ψωμί», θα μπει η Τουρκία ανέξοδα στην μοιρασιά. Άλλωστε σε 5-10 χρόνια θα τα λύσει όλα ο πόλεμος!

ΤΙ ΕΚΑΝΕ φέτος ο συμπαθής Κροάτης Μόντριτς και του δώσανε Χρυσή Μπάλα; Απολύτως τίποτα σε σύγκριση με τον Γκρισμάν, που πήρε Παγκόσμιο Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ! Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης την χρονιά, που πέρασε. Για όλους πλην της συμμορίας ΦΙΦΑ, που ορίζει και τα ινδάλματα της νεολαίας.

ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΡΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ; Θα άφηνε η άλλη συμμορία, να ξεφύγει το στημένο παιχνιδάκι, συγνώμη, ορισμένο να κερδίσει η Γιανγκ Μπόις; Ξεχνάς ότι στην Ελβετία εδρεύει η ΟΥΕΦΑ; Μείον τα 2,7 δισ. ευρώ, που δίνει η νίκη συν κέρδη του στοιχήματος, που πήγε όλος ο πλανήτης στον κουβά, μάλλον χοντρά κερδισμένοι βγήκαν οι... αρμόδιοι!

ΜΟΝΟ οι γκέλες Ρεάλ και Γιουβέντους έδιναν στο Στοίχημα πάνω από 100 φορές τα λεφτά σου. Πόνταρες χίλια ευρώ, έπαιρνες 100.000! Αμφιβάλλετε ακόμα για το άσπιλο, αγνό, ως λευκή περιστερά, ποδόσφαιρο;

ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ο άδειος Φάκελλος βρέθηκε μετά από 44 χρόνια ως δια μαγείας και δίκην εγκυκλοπαιδείας εκδίδεται από την Βουλή της Γκραικυλίας! Τί κάνει ο άνευ τσίπ(ρ)ας πολιτικός τσογλανισμός να κρατήσει, έστω μια ώρα, την ξενόδοτη καρέκλα Μαξίμου!

ΧΑΘΗΚΑΝ επίμαχα έγγραφα της προδοσίας -επισήμως λείπουν 11, ανεπισήμως πόσα;- έμειναν το μελό και το πολιτικό κουτσομπολιό. Κάτι για τους πρωταίτιους Αμερικάνους; Α, πα, πα, πα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: