Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ


 Θα παραιτηθεί από υπουργός δηλώνει ο Καμμένος αν ψηφιστεί στα Σκόπια η συμφωνία των Πρεσπών !! Βολικό και ανέξοδο άλλοθι για να κατέλθει στις εκλογές με τη σημαία του υπερπατριωτισμού..Σε λίγο η δεξιά θα ζητήσει πέραν της αιματολογικής γνησιότητας και εθνικόμετρο..



Από την Λάρισα, όπου βρίσκεται από το πρωί, πέταξε τη «βόμβα» του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δηλώνοντας ότι θα παραιτηθεί από το υπουργείο αν ψηφιστεί από τη Σκοπιανή Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. «Θα φύγω από την κυβέρνηση. 


Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις και αυτό οδηγεί στην απαξίωση αυτής της συνθήκης. Έτσι και έτσι αυτή η συμφωνία είναι νεκρή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Την ίδια ώρα, ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε στους Σκοπιανούς ότι για το «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα» και τόνισε πως «θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία». Την ίδια ώρα, απευθυνόμενος στους αξιωματικούς, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε: «Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται στην πολιτική ζωή του τόπου και συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: