Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ..


ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ..




Όψιμες ευαισθησίες για ένα διαχρονικά επίκαιρο θέμα.. Κι επειδή μάλλον εμπεριέχομαι στην έρευνα αφού έκανα μια γενική αναφορά στον τρόπο που διατίθενται να ενημερώσω τον εισαγγελέα πως: Ειδικά σε περιπτώσεις ως αυτή η ιθαγένειά μου προκύπτει από το Βιετνάμ που και τα δόντια να τους βγάζεις δεν βγάζουν μιλιά. Αντιθέτως με τους έλληνες που μόλις βγάλουν δόντια τα ξερνούν όλα.





Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε έρευνα σχετικά με δημοσιεύματα που περιείχαν πληροφορίες για τον τρόπο διάθεσης μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Κρατική Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων και η εντολή δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευ. Ιωαννίδη μετά τη δημοσιoποίηση πληροφοριών για μυστικά κονδύλια για τα οποία ενημερώθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο φάκελος περιείχε τρεις κωδικούς με το συνολικό ποσό που διατέθηκε να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται υπήρχαν πληροφορίες για τη διάθεση των κονδυλίων σε ΜΜΕ στα Βαλκάνια αλλά και τη στήριξη Ορθόδοξων Εκκλησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: