Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ


 "Είμαστε σκλαβωμένοι!!" Πως το εισπράττετε εσεις το μήνυμα αυτό;


 "Ποτέ το παιδί μου δεν είχε μπλεξίματα με την αστυνομία !!" 



Άρα τι ; Ψεύδεται η ΕΛΑΣ όταν λέει πως το 2008 είχε συλληφθεί για διανομή μισού κιλού χασίς στο Χαλάνδρι; Γιατί στην περίπτωση αυτή το θέμα αναβαθμίζεται και μάλιστα αλματωδώς..




Στην εκπομπή "Σήμερα" και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Τρίτης η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα περιγράφοντας τόσο τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι της οι Αλβανοί αστυνομικοί, όσο και το ήθος του 35χρονου γιου της.

«Κανένας δεν μας εξηγεί τι συνέβη» είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα του νεκρού, υποστηρίζοντας ότι Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, ψάχνοντας το παιδί της, τα έριξαν όλα κάτω, έσπασαν την πόρτα και άρπαξαν το μπουφάν του παιδιού της για να το μυρίσουν τα σκυλιά και να μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

 Η κα Κατσίφα ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι οι αλβανικές αρχές σκότωσαν το γιο της και εκείνη απάντησε ότι έχουν μίσος για τον ελληνισμό, δεν χωνεύουν την Ελλάδα και τη βόρεια Ηπειρο.

«Ποτέ το παιδί μου δεν είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, όλα τα χρόνια σήκωνε σημαία και στόλιζε το χωριό και την εκκλησία. Ηταν λεβέντης, δεν ήταν κοιμισμένος, μου το φάγανε το παιδί, ήθελαν να μου το λυγίσουνε».

«Είμαστε φοβισμένοι στο χωριό, είμαστε σκλαβωμένοι», σχολίασε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας το φόβο της για την κατάσταση που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: