Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ -3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ


 Η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την προσφυγή της κιτρινόμαυρης ομάδας.. Έτσι ο ΠΑΟΚ έχει αντίπαλο μόνο τον κακό εαυτό του..




Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων η έφεση της ΑΕΚ και ως εκ τούτου η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών που της επιβλήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραμένει.


 Υπενθυμίζεται ότι στην ανάπαυλα του αγώνα που ολοκληρώθηκε στο 1-1, για την 6η αγωνιστική της Super League, οπαδοί της Ένωσης συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις εκτός γηπέδου. «Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE». Από τη στιγμή που παρέμεινε η αφαίρεση των τριών βαθμών, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δέκα βαθμούς εκτός από την ΑΕΚ έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βέβαια υπερτερεί στην παρούσα φάση, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+9, +8).

Δεν υπάρχουν σχόλια: