Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΩΧΑ


«Προσωπικές οι απόψεις του» - Η ΕΡΤ μετά την αντίδραση της ΝΔ για το σχόλιο δημοσιογράφου κατά Μητσοτάκη - MediaΠροσωπικές οι απόψεις του για τον Μητσοτάκη !!!





Όχι πως θα διαφωνήσω με τις απόψεις του συναδέλφου με τον οποίο ούτε δια χειραψίας έχω συστηθεί, αλλά διερωτώμαι αν είναι λιγότερο ελεεινοί οι λοιποί από την συμμορία του ευρωπαϊκού τόξου των οποίων παρόμοιες θέσεις κατά των αντιπάλων τους έχουν λογοκριθεί;




Η ΕΡΤ δεν μπορεί ούτε επιτρέπεται να προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των δημοσιογράφων της, είτε αυτοί ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό, είτε είναι συνεργαζόμενοι, αναφέρει η ΕΡΤ στην απάντησή της στην ανοικτή επιστολή της ΝΔ.

«Είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι καλεσμένοι των ενημερωτικών εκπομπών εκφράζουν απολύτως προσωπικές απόψεις, που δεν υπαγορεύονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από την ΕΡΤ.

Ας σημειωθεί επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο ίδιος ο δημοσιογράφος προέβη σε διευκρινίσεις επί των λεγομένων του προς αποφυγήν παρερμηνειών και παρεξηγήσεων», αναφέρει η ΕΡΤ στην απάντησή της.

Η ΝΔ απέστειλε ανοικτή επιστολή στην ηγεσία στης ΕΡΤ με αφορμή τα όσα είπε στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: