Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

news376a 
Ανωνύμου του Έλληνος



Μπράβο στους Τούρκους, που ανθίστανται, όσο μπορούν, αν και ξέρουν πόσο είναι δύσκολο ν’ αντέξουν.

Η πίεση τεράστια και φαίνεται ότι είναι στην δύση του το άστρο Ερντογάν, τελευταία πληθαίνουν και οι «προσωπικού μένους» ενέργειες κι αντιδράσεις, που κυρίως στην πολιτική, γεωπολιτική σκηνή δεν δείχνουν ευφυή δράση! Καγχάζουν στην Γκραικυλία, όχι για να δείξουν, έστω ότι διαμορφώνουν ψήγματα αξιόμαχης διπλωματικής πολιτικής.


Την διαρκή τραγική της έλλειψη αποδεικνύει ο κούφιος αντιτουρκικός βερμπαλισμός. Στις πέντε λέξεις των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) οι δυο είναι «χαστούκι στον Ερντογάν»! Είπαμε: Εγκεφαλική σύφιλη!

Δεν δέχονται ότι ένας ηγέτης, όχλος - λαός αμφισβητεί, όπως δύναται κι επιθυμεί, τον Ιμπεριαλισμό και τις ντιρεκτίβες του. Με τί χαρά τρίβουν τα χέρια! Είπαμε εξωτερική πολιτική δια της οθόνης, για εσωτερική κατανάλωση, για να εξυπηρετεί την υποτιθέμενη ανωτερότητα του σκλαβωμένου όχλου της Γκραικυλίας, έναντι κάθε άλλου, ωστόσο ανεξάρτητου!

 Τί εθνικό μεγαλείο στην Αποικία, τί χαρά, που ο βαψομαλλιάς Ντόναλντ «Ντακ» θα τιμωρήσει αμείλικτα την απείθαρχη Τουρκία!

Και όχι μόνο! Ανατριχιάζουν οι Γκραικύλοι δια των βοθροκάναλων: Ώρα της δικαίωσης! Θα τιμωρήσουν οι Αμερικάνοι την Τουρκία και επιτέλους θα κληθεί η «χώρα μας» να πάρει μέρος του γεωπολιτικού ρόλου της Τουρκίας!

«Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες»;

Η Αποικία είναι πρόθυμη να γλύψει κι άλλες κατουρημένες ποδιές ξένων αφεντικών, να φορέσει με εθνικό πατριωτισμό πιο σφικτά δεσμά, να γίνει σύνορο της Ευρώπης με την Ασία και δη με την Τουρκία!  

Πού πας, ρε Καραμίχαλε; Δεν έχεις μυαλό! Δεν βάζεις; Μόλις σταθεροποιήθηκε το Ιμπεριαλιστικό σύστημα μετά την πτώση του Σοσιαλισμού, αν κι ήσουν δεκαετίες αποικία των Η.Π.Α., υποψήφιο πυρηνικό ολοκαύτωμα για ενδεχόμενη αναχαίτιση πυραύλων του Σύμφωνου της Βαρσοβίας, σε πετάξανε ως τρίχα από το προζύμι!

Όχι ένεκα εθνικοαπελευθερωτικών και αντιμπεριαλιστικών σου αγώνων –πού τέτοια τύχη!- αλλά άχρηστο πράμα, μη έχον γεωπολιτική αξία, αυξημένη, όπως παλιά, για τα συμφέροντα του Ιμπεριαλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: