Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ


Έκκληση της δικηγόρου της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου στους μάρτυρες - Απολογείται σήμερα ο κοσμηματοπώλης  - Media
 ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.. Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΜΥΝΑ..



 Κι επειδή εκείνη για λόγους νομικής ευπρέπειας δεν υπέδειξε ποιοι το αποπειρώνται να το κανω εγω που δεν έχω κανενα πρόβλημα.. Εννοεί κάθε ψευτοελληναρά της θρασυδειλίας που την πέφτει σε ήδη πεσμένους.. 





Να «μη διασύρουμε ποινικές έννοιες όπως η άμυνα», ζήτησε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η Άννυ Παπαρρούσου τόνισε πως «η κατάσταση αδυναμίας στην οποία βρισκόταν ο Ζακ φαίνεται και από την εικόνα του μέσα στο κατάστημα», υπογραμμίζοντας πως δεν αποτελούσε απειλή.
Σχετικά με τη νομική πορεία της υπόθεσης, η νομικός είπε ότι «θα συλλεγεί όλο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και από το κατάστημα, αν υπάρχει και όλο το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» και θα εξεταστούν.

Η ίδια σημείωσε πως «είναι προφανές ότι υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες, που δεν έχουν καταθέσει» και απηύθυνε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν.
«Θα είναι χρήσιμο, η υπόθεση είναι ανοιχτή, να έρθουν να καταθέσουν», είπε σχετικά.
Χθες φίλοι και συγγενείς είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 33χρονο, που κηδεύτηκε στα Κίρρα Φθιώτιδας, τον τόπο καταγωγής του.

Ο 73χρονος κοσμηματοπώλης θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης βλάβης που τον βαραίνουν, αφού χθες ο ανακριτής του έδωσε προθεσμία, λόγω ελλιπών στοιχείων στο φάκελο της υπόθεσης.
Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε χθες και ο μεσίτης που συνελήφθη προχθές, ο οποίος φέρεται να χτύπησε επίσης τον 33χρονο. Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: