Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ειδήσεις και γεγονότα που δεν θα βρουν ποτέ χώρο στην τηλεόραση της υπερβολής και της χειραγώγησης. Η βίαιη επίθεση φασιστών στη Θεσσαλονίκη που εκδηλώθηκε πριν λίγες ημέρες, την ώρα που η Αττική έκλαιγε για τους νεκρούς της, με πολλά θύματα. Ο συνεχιζόμενος αγώνας των κατοίκων στην Λευκίμη Κέρκυρας όπου τα ΜΑΤ συνεχίσουν να φυλάσσουν το χώρο της χωματερής. Η τηλεοπτική ενημέρωση παραμένει –παρά τα μεγάλα γεγονότα- τραγικά μονομερής.


Νέα επίθεση των ιδιοκτητών διαδικτυακών σελίδων, της ΕΝΕΔ, ενάντια στην εισφορά 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ. Αυτή τη φορά, συμμετέχει και η ένωση ιδιοκτητών ραδιοφωνίας που προτίθεται να καταθέσει νέα προσφυγή στο ΣτΕ και κατά του καταστατικού του ταμείου. Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διάταξη του νόμου Πετρόπουλου θα εκπέσει. Για αυτό και εκδηλώθηκε ο πανικός της συμμαχίας παρατάξεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις συνδικαλιστικές ενώσεις, μιας και το αφήγημα τους κινδυνεύει με κατάρρευση.

Ένα νέο Μέγκα επιχερεί να στήσει ο Ιβάν Σαββίδης μέσα από το Εψιλον TV. Τόσο τα πρόσωπα που συγκεντρώνει στο κανάλι για τις ειδήσεις, όπως η Ελλη Στάη και η Λίνα Δρούγκα, όσο και οι κινήσεις που κάνει για ελληνικές σειρές, σόου, παιχνίδια αλλά και αθλητικά, παραπέμπουν στην πολιτική που είχε ακολουθήσει το Μέγκα στο παρελθόν. Και δεν αποκλείεται το Ε-TV να είναι διεκδικητής του αρχείου τηλεοπτικών σήριαλ του Μέγκα αν τελικά το βγάλουν σε πλειστηριασμό οι τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: