Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΑ.. "ΣΠΑΣΑΤΕ"..


«Να κατεβείτε, μας τα σπάσατε...» είπε από τα μεγάφωνα μια υπάλληλος σε ρομά που ζητούσαν χρήματα από επιβάτες τραίνου  - Media
..ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ !!

Οι κοσμοπολίτες κατά των περιθωριακών !! Αυτό που δεν γνωρίζει η μαλακισμένη υπάλληλος είναι πως μια κλωστή τη χωρίζει στον καπιταλισμό από να έχει τη τύχη των ρομά..«Να κατέβετε. Μας σπάσατε τα α...», είπε μια εργαζόμενη των σιδηδρομικών υπηρεσιών, μέσω μεγαφώνων, σε ρομά που ζητούσαν χρήματα από επιβάτες τραίνου.

Μεγάλος θόρυβος και σειρά αντιδράσεων ξέσπασαν στην Ιταλία από την ενέργεια υπαλλήλου των ιταλών σιδηροδρόμων να απευθυνθεί με ασεβή τρόπο σε ρομά που επέβαιναν σε τραίνο.
Οι επιβάτες της σιδηρηδρομικής γραμμής που συνδέει το Μιλάνο με την Κρεμόνα ξαφνικά άκουσαν από τα μεγάφωνα μια γυναικεία φωνή να λέει:

«Οι επιβάτες παρακαλούνται να μην δίνουν χρήματα σε όσους παρενοχλούν. Κατεβείτε διότι μας τα σπάσατε. Και ούτε στους τσιγγάνους. Να κατεβούν στην επόμενη στάση γιατία μας έχουν σπάσει τα α....».

Η εταιρία σιδηροδρόμων Trenord, μετά από διαμαρτυρία επιβάτη, χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό» το συμβάν, προσθέτοντας ότι «θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα».

Η υπάλληλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, κινδυνεύει να απολυθεί.
Ωστόσο, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι, υπερασπίστηκε την εργαζόμενη εκφωνήτρια μέσω Twitter:

«Αντί να ανησυχούν για τις επιθέσεις κατά επιβατών, ελεγκτών και υπεύθυνων των συρμών, κάποιοι ανησυχούν για τα μηνύματα κατά όσων παρενοχλούν», τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: