Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

KONTΡΑ ΣΤΗ ΚΟΝΤΡΑ Η ΑΕΚ..


Το πάνω χέρι η ΑΕΚ με Κλωναρίδη, 1-1 με Σέλτικ - Media ..1-1 ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΤΙΚ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 3-2 ΤΗ ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ..



Κόντρα σε... όλα η ΑΕΚ στάθηκε όρθια στη Γλασκώβη και με το 1-1 με τη Σέλτικ έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Γκολάρα ο Κλωναρίδης, αποβολή-ανακάλυψη του Γαλανόπουλου.


Ούτε ο τραυματισμός του Μπογέ στην προθέρμανση, ούτε το γρήγορο γκολ της Σέλτικ, ούτε η άδικη αποβολή του Γαλανόπουλου… Τίποτα δεν ήταν δυνατό να πτοήσει την ΑΕΚ, που στάθηκε όρθια στη Γλασκώβη και με το 1-1 στο Celtic Park έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία με το γκολ του ΜακΓκρέγκορ στο 17’, η άψογα στημένη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη «Ένωση» δεν έχασε την αυτοκυριαρχία της, ισοφάρισε με την γκολάρα του ανεβασμένου Κλωναρίδη στο 44’ και παρά την «ανακάλυψη» του Μπάντι που την άφησε με δέκα στο 57’ διατήρησε την πολύτιμη ισοπαλία με γκολ μέχρι το τέλος.

 3-2 Ο ΠΑΟΚ..
Επική ανατροπή ΠΑΟΚ, 3-2 την Σπαρτάκ Μόσχας από 0-2 - Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς - Media
Με μεγάλη ανατροπή και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι του Πρόμες στο 71΄, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη και κράτησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Ο Ποπόφ στο 7΄ και ο Πρόμες στο 17΄ «πάγωσαν» προσωρινά την κατάμεστη Τούμπα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέτρεψε την κατάσταση πριν τελειώσει το ημίχρονο, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 29΄ και τέρματα των Λημνιού (37΄) και Πέλκα (44΄). Τα πάντα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (14/8), στη ρωσική πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: