Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΕΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ:


Συνελήφθη απατεώνας στην Αττική με διεθνές ένταλμα σύλληψης - Άρπαξε πάνω από 82 εκατ. ευρώ - Media
 .. ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!!
Και οι τραπεζίτες γιατί εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ; Τι το διαφορετικό κάνουν δηλαδή;Συνελήφθη 53χρονος αλλοδαπός στην Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Κινεζικών Αρχών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της «παράνομης απορρόφησης δημοσίων καταθέσεων».

Ειδικότερα, ο 53χρονος κατηγορείται ότι μαζί με άλλους συνεργούς του, ίδρυσε εταιρεία, στην οποία ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος, με σκοπό την απορρόφηση (συλλογή) καταθέσεων από τα θύματα τους, με το πρόσχημα της έκδοσης οικονομικών σχεδίων, πώλησης και αγοράς οικονομικών προϊόντων μέσω διαδικτύου, τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων, υποσχόμενοι μεγάλα κέρδη στους επενδυτές.

Από την ανωτέρω εγκληματική του δραστηριότητα, αποκαλύφθηκε ότι συνέλεξε παράνομα άνω των 650 εκατομμυρίων RMB (νομισματική μονάδα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας), δηλαδή πάνω από 82 εκατ. ευρώ, από περισσότερα από 100 θύματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: