Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ


 Ενορχηστρωμένη επιχείριση σπίλωσης του δημοφιλέστερου δημάρχου της Ελλάδας.. Του Κώστα Πελετίδη..



Μια ακόμα οργανωμένη συκοφαντική επίθεση σε βάρος του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη από τοπικά ειδησιογραφικά site, με τη συμμετοχή εκλεγμένων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλων «παραγόντων» της περιοχής.


Αιχμή αυτής της νέας επίθεσης είναι το σπίτι που διατηρούν ο δήμαρχος και η οικογένειά του στη συνοικία Αραχωβίτικα, για το οποίο, 38 χρόνια μετά την κατασκευή του, «κάποιοι» ανακάλυψαν ότι μαζί με άλλα γειτονικά σπίτια της περιοχής κόβει την πρόσβαση προς την παραλία!

Για να συκοφαντήσουν τον δήμαρχο και να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος συνολικά της δημοτικής αρχής, οι ενορχηστρωτές της επίθεσης και τα διάφορα παπαγαλάκια τους μιλάνε για «βίλα Πελετίδη» με πισίνα, που δεν υπάρχει, και χαρακτηρίζουν την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι «Μάτι» της Πάτρας.

Οπως σημειώνει ο δήμος σε ανακοίνωση για τα βρώμικα δημοσιεύματα, «η περίφημη "βίλα" έχει κατασκευαστεί πριν από 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν από 4 χρόνια από τη γιατρό - σύζυγο του δημάρχου Πατρέων.

Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές. Οσο για "πισίνες" κ.λπ. αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους. Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει τον δήμαρχό του, ξέρει τη διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες».

Σημειώνει ακόμα ότι η επίθεση κινείται από τις «γνωστές δυνάμεις», που έχουν θορυβηθεί «από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της δημοτικής αρχής» και προσπαθούν να χτυπήσουν τον δήμαρχο.

Σε δήλωσή του στον «Ριζοσπάστη» ο δήμαρχος Πατρέων, Κ. Πελετίδης, σημειώνει: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή βρίσκεται στο στόχαστρο πολιτικών και οικονομικών δυνάμεων της πόλης, που στέκονται απέναντι σε κάθε προσπάθεια να ανακουφιστούν τα λαϊκά στρώματα από τη βάρβαρη πολιτική που και οι ίδιοι υπηρετούν. Που εναντιώνονται στη σταθερή στήριξη που προσφέρει η δημοτική αρχή στις διεκδικήσεις και στους αγώνες του λαού, των σωματείων και των φορέων της πόλης, ενάντια στην πολιτική που συνθλίβει δικαιώματα και ανάγκες.

Καμιά έγνοια δεν έχουν όλοι αυτοί για τα λαϊκά στρώματα και συγκαλύπτουν σταθερά τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων του λαού, αφού και οι ίδιοι είναι μέρος του προβλήματος. Δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν τέτοιες επιθέσεις. Συνεχίζουμε στην ίδια ρότα, για τις ανάγκες του λαού, για τα δικά του συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: