Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

news373c
 Ανωνύμου του Έλληνος


Μη νομίζετε, ότι δεν έχει το δίλημμα ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος! Αυτός κι αν το έχει! Προφανέστατα επιθυμεί, όταν γίνουν εκλογές, να κρατήσει το κόμμα του, από Τσακαλώτους, Φίληδες, Κατρούγκαλους ή άλλους δελφίνους με αρκετές δυνάμεις. Να διεκδικήσει πάλι την καρέκλα Μαξίμου. Μην τα θεωρείτε αυτά υπερβολικά οι ανεξοικείωτοι με την ραγιάδικη πολιτική καμαρίλα!


Τώρα είναι όλοι «στρατιώτες» επειδή λειτουργεί ενοποιητικός ιστός το συμφέρον της έστω υποτελούς εξουσίας. Όταν λείψουν οι καρέκλες και τα πολλά «όβολα», θα βγουν μαχαίρια. Και σε αυτό τον χώρο όταν βγαίνουν μαχαίρια, ξυπνά ο αιμοβόρος πράκτορας «Ζαχαριάδης» και η... ηρωική «Τασκένδη»!

 Για αυτό ρίχνονται τροχιοδεικτικές βολές ολούθε, εν είδει περισπούδαστων αριστερόστροφων, πλην ακίνδυνων, δηλώσεων σε Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Μαζικής Μαλακίας (Social Media).

Γυμνάζονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι για μετά την βέβαιη εκλογική ήττα.

Δίλημμα ισχυρό έχει και η αντιπολίτευση. Σκέφτεται ο Κούλης: Δεν είναι καλύτερα να κόψει το παρόν θαλαμοφυλάκιο τις συνάξεις, να περάσει και το Μακεδονικό και μετά να έρθω, να κάνω διαχείριση, να πω: Παιδιά τα βρήκα έτσι και προσπαθώ να διαπραγματευτώ, ν’ απαλύνω τις συνέπειες;

 Από την άλλη το γοργόν και χάρη έχει! Δεν πάμε να πάρουμε την καρέκλα Μαξίμου, να κάνουμε «κυβέρνηση» με όλα τα απολειφάδια του παλιού ΠΑΣΟΚ, όποιο όνομα κι αν έχουν, να στήσουμε το δικό μας μαγαζάκι, που έχουμε κιόλας αργήσει;

Τώρα πια το Δ΄ Ράιχ έχει κυβέρνηση, η Frau Hitler διατηρεί τον θώκο της και μπορεί ν’ ασχοληθεί με την αποικίας, την ένδοξη στον ραγιαδισμό Γκραικυλία. Είναι ώρα να δοκιμαστεί ο Κούλης.

Κι αυτός δικό της είναι παιδί, χώρια, που πίσω του είναι κι άλλοι στην επετηρίδα, που περιμένουν, Εν αναμονή θαλαμοφύλακες με την θεωρία των εναλλακτικών σεναρίων:  

Αφήστε δέκα δεκαπέντε άλογα να τρέχουν στον ξενόδουλο πολιτικό στίβο και τα ικανότερα για τις ανάγκες του διαιτητή (του ξένου επιβήτορα) στην ροή του χρόνου θα κάνουν θητεία θαλαμοφύλακα στην αποικία πειραματόζωο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: