Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ


1--214
 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ


 Σύλλογος συμβολαιογράφων: «η συγκεκριμένη συνάδελφος όχι μόνο δεν έχει διεξάγει πλειστηριασμούς, που να αφορούν οφειλές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αλλά είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου μας, με συνδυασμό που έχει εκπεφρασμένη δημόσια και καταγγελτική άποψη για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας»


 Αν αυτό είναι αλήθεια είστε έκθετοι Ρουβικωναίοι επειδή ή ηλίθιοι είστε ή σε εντεταλμένη υπηρεσία



Ένας 19χρονος συνελήφθη από την αστυνομία για την επίθεση που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας. Στη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης τραυματίστηκε στο χέρι και λίγα μόλις λεπτά αργότερα εντοπίστηκε να αιμορραγεί από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ έχει συλληφθεί για άλλες δύο δράσεις της αναρχικής ομάδας. Νωρίτερα, μαζί με περίπου δέκα ακόμα κουκουλοφόρους εισέβαλαν σε συμβολαιογραφείο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας και χρησιμοποιώντας σφυριά και ρόπαλα προκάλεσαν φθορές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τους εσωτερικούς χώρους .

Το «ντου» έγινε μπροστά στα μάτια των αιφνιδιασμένων εργαζομένων που παρακολουθούσαν τον βανδαλισμό χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο Athens Indymedia και υπογράφει ο «Ρουβίκωνας» αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών». Την επίθεση κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο συμβολαιογραφικός σύλλογος Αθηνών - Πειραιώς.

 «Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, καθώς αποδεικνύεται πλέον ότι η στοχοποίηση των συναδέλφων συμβολαιογράφων δεν αφορά την προστασία των αδύναμων όπως ήθελαν μέχρι πρότινος να ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Σύλλογος των συμβολαιογράφων διαψεύδει τον «Ρουβίκωνα» επισημαίνοντας ότι «η συγκεκριμένη συνάδελφος όχι μόνο δεν έχει διεξάγει πλειστηριασμούς, που να αφορούν οφειλές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αλλά είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου μας, με συνδυασμό που έχει εκπεφρασμένη δημόσια και καταγγελτική άποψη για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας».

 Σύμφωνα με την ίδια την κ. Θηρεσία Δάλλα - Πολυζώη «δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: