Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ

news366a
 Ανωνύμου του Έλληνος




Και στο ποδόσφαιρο τα... φαινόμενα έρχονται στην Γκραικυλία καθυστερημένα και κακέκτυπα. Το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Δεν το πήρε η πιο καλή ομάδα. Η καλύτερη στα πρώτα 20 παιχνίδια ήταν μακράν η ομάδα του Περιστερίου, ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Εσφαγιάσθη επανειλημμένως από την διαιτησία και έμεινε εκτός νυμφώνα.


Πόσο ηλίθιοι είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, να κλωτσάνε τέτοια μεγάλη ευκαιρία πολιτικής εκμετάλλευσης. Είχανε... δώσει, όμως, από την αφετηρία την κούπα στον κουμπουροφόρο Πόντιο και θα το έκαναν πράξη, παρά τα αίσχη, που συνέβησαν στα γήπεδα από τα ΠΑΟΚια, αν δεν επενέβαινε η ΟΥΕΦΑ!

Είμαστε σε Μνημόνιο και στο ποδόσφαιρο. Αν δεν εξόργιζε η τσάρκα με πιστόλι... Οι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να πριμοδοτήσουν, να πάρει πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, το εδικαιούτο κιόλας αγωνιστικά, και να καμαρώνουν για το φαινόμενο Λέστερ και εν Ελλάδι!

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι δεν κέρδισαν το κύπελλο και το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά τα έχασε, τους τα δώρησε ο Ολυμπιακός. Τρία χρόνια η διοίκηση του Θρύλου προσπαθεί να δώσει ένα πρωτάθλημα, για ξεκάρφωμα, και δεν το έπαιρνε κανένας. Οπότε έβαλε τα μεγάλα μέσα. Άλλαξε τέσσερις προπονητές για να χάσει ακριβώς τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο.

Ξεχάσατε ποιος ήταν «πρωταθλητής» χειμώνα επί Λεμονή; Μπάλα είναι και γυρίζει! Συμβαίνουν, ρε παιδί μου,... ατυχήματα! Κερδίζεις, λόγου χάρη, την ΑΕΚ 2 - 0 μέχρι το 70ο λεπτό του αγώνα, είναι για τέσσερα γκολ και χάνεις –ω του θαύματος- 3-2! Όταν ο αντίπαλός σου Παναθηναϊκός είναι τόσο ανίκανος, ώστε αδυνατεί να βάλει γκολ, τραβιέται σε κρίσιμη στιγμή η άμυνά σου ιπποτικά, και σκοράρει. Παλιά παροιμιώδης έκφραση: Τραβήξου Μήτσο, τραβήξου! Αφήνουμε τώρα τα οφέλη, που είχαν από όλη αυτήν την διελκυστίνδα ορισμένοι... εμπνευσμένοι παίχτες του στοιχήματος! Η τύχη μοιάζει της δικαιοσύνης... Είναι τυφλή και με το χέρι πάντα απλωμένο! Δεν είναι όλοι... κουβανοί!



Το καλό για το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ότι έχουν αυξηθεί πολύ οι επενδύσεις από άλλους πλην Θρύλου «παίκτες», οπότε στο Πασαλιμάνι το δίλημμα από την νέα χρονιά είναι: Θα σταματήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού να ορίζει την σύνθεση της ομάδας, θ’ αφήσει έναν προπονητή να κάνει απερίσπαστος την δουλειά του για δυο τρία χρόνια, θα πάρει ανταγωνιστικούς παίχτες, ή θα πιστοποιήσει πόσο βαριά νοσεί το σωματείο; Το λέμε χρόνια, άσχετα αν οικονομικά δεν συμφέρει στην ιδιοκτησία, ή μάλλον νομίζει ότι είναι ασύμφορο: Ο Ολυμπιακός έχει δυνατότητες να κάνει κάθε χρόνο καλή πορεία στο Europa League! Η κούπα με τα μεγάλα αυτιά δεν είναι στα κιλά του και από την επόμενη χρονιά θα είναι μια κλειστή ένωση μεγάλων σε πλούτο και παίχτες σωματείων, που θα παίζουν... αλλά είπαμε δεν υπάρχουν ΣΤΗΜΕΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: