Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο ΑΛΜΓΚΡΟ ΤΟΥ ΟΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΝΕΛ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ !!


cuba3 Ο ΑΛΜΓΚΡΟ ΤΟΥ ΟΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΝΕΛ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ !!


 Η ιμπεριαλιστική μαριονέτα χαρακτηρισε παράνομη "τη μεταβίβαση" της εξουσίας στη Κούβα την οποια βάφτισε δικτατορία..


 Κατά συνέπεια αυτό που εμείς βιώνουμε είναι δημοκρατία !!!

Ο ΓΓ του αμερικανοκίνητου «Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών» (OAS) είναι γνωστός για τη δράση του και τη συμμετοχή του στις ιμπεριαλιστικές μεθοδεύσεις που στοχεύουν νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις της ηπείρου.

Αποδεικνύοντας ότι ο ΟΑS είναι όργανο επιθετικότητας του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο Λουίς Αλμάγκρο χαρακτήρισε προκλητικά ως «παράνομη» τη «μεταβίβαση εξουσίας» στη σοσιαλιστική Κούβα, την οποία χαρακτήρισε «δικτατορία»!

Ο Αλμάγκρο δεν είπε λέξη για την πραξικοπηματική ανατροπή εκλεγμένων κεντροαριστερών προέδρων σε Ονδούρα, Βραζιλία και Παραγουάη και στήριξε κάθε ανάλογη ανατρεπτική, βίαιη και μη, προσπάθεια σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Ο Αλμάγκρο, που έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη δημοκρατική εκλογική συμμετοχή στη Βραζιλία και στη Βενεζουέλα, θυμήθηκε ότι δήθεν δεν υπάρχει «ελεύθερη έκφραση των Κουβανών».

Δεν τον συμφέρει φυσικά να παραδεχτεί ότι για δεκαετίες ο λαός της Κούβας υπερασπίζεται την Επανάστασή του και το σοσιαλισμό. Και με τους αγώνες του και με τη συμμετοχική δημοκρατία που οδήγησε στην εκλογή του Μιγκέλ Ντίαζ Κανέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: