Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ

364d
Ανωνύμου του Έλληνος

Ρίξανε πυραύλους στην Συρία οι δολοφόνοι επειδή το έγραψε ο ηλίθιος βαψομαλιάς στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media)! Από εκεί ασκείται η πολιτική! Και θέλει η ανθρωπότητα να έχει αίσιο και ευτυχές μέλλον, όταν κλείνει στον τάφο την ίδια την πραγματικότητα και αυνανίζεται μερόνυχτα με αέρα κοπανιστό!


Δεν φταίνε οι Ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους! Κατηγορηματικά ΟΧΙ! Αυτοί κάνουν την δουλειά τους! Οι όχλοι - λαοί του κόσμου δεν είναι απλώς συνένοχοι αλλά έχουν κύρια ευθύνη για το κατάντημα της γης, επειδή ανέχονται νταβατζήδες στο κεφάλι τους, αλυσίδες (μεταξωτές ή κυριολεκτικές, το ίδιο είναι) στα πόδια τους.

Ξέρετε τί σημαίνει τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό; Να είναι πάμπτωχο το 80% του γήινου πληθυσμού; Κάθε λεπτό να πεθαίνει ένα παιδί;

Ξέρετε τί είναι εκατό καρχαρίες να κατέχουν το 90% του παγκόσμιου πλούτου; Για να ζούνε βασιλικά μερικά εκατομμύρια κοπρόσκυλα στον Δυτικό κόσμο και άλλες δεκάδες εκατομμύρια να φυτοζωούμε; ΟΧΙ, πού να το ξέρετε! Δεν θέλετε να το ξέρετε! Κι αν κατά λάθος το θυμηθείτε, μαλακίζεστε με κινητό τηλέφωνο!


Πολύ καλά κάνουν, λοιπόν, ο Ιμπεριαλισμός, το Κεφάλαιο, του κόσμου οι δυνάστες κι απολαμβάνουν τα πλούτη, που πηγάζουν από την παγκόσμια ηλιθιότητα, είτε την συνενοχή! Καλοφάγωτα!  

Αφού τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν ορμάνε στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη, να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, να πάρουν πίσω τον πλούτο τους! Αφού δεν σπάνε τις αλυσίδες μη αφήνοντας κυριολεκτικά πέτρα πάνω στην πέτρα στο παλάτι των αφεντάδων τους, να ξεκινήσει καινούρια ζωή!  

Ακούστε την Συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα: Αφού κοιμούνται όρθιοι και δεν κάνουν το ταξικό τους καθήκον οι παγκόσμιοι όχλοι, αφού αδρανούν και δεν θέλουν να γίνουν λαοί μαχητές, αργά ή γρήγορα θα κάνει το «καθήκον» του ο Πατέρας Όλων Πόλεμος, η μάνα Φύση! Και τότε, μαύρα μαντάτα για τον άνθρωπο, που γίνεται ραγδαία πίθηκος και το μόνο ζώο, που καταστρέφει την φωλιά του; Όχι κατ’ ανάγκη! «Απλώς» δεν είναι ορατό, ούτε στις Κασσάνδρες, πώς θα είναι τότε η ζωή! Σηκώνουμε ψηλά τα χέρια ακόμα και οι Κασσάνδρες σε τέτοιο ενδεχόμενο (βεβαιότητα)! Ως γνωστόν πέφτουν πάντα μέσα στις αναλύσεις τους και δεν θέλουν να λένε μαλακίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: