Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ


Τα τηλεφωνήματα «έδειξαν» τον δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι - Media ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ



 Συμμορίες βδελυρών και φονικών συναλλαγών κυριαρχούν στις πλατείες των συνοικιών της Αθήνας ως κακέκτυπα του Αμερικανικού προτύπου.. Ουδείς πλέον είναι ασφαλής. Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε..



Σε μια παρέα με την οποία το τελευταίο διάστημα ο 19χρονος φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, εστιάζουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να φθάσουν στο πρόσωπο που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής κάρφωσε το μαχαίρι και δολοφόνησε τον νεαρό Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με το protothema.gr τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και οι καταθέσεις της 18χρονης φίλης του Θωμά και των νεαρών που ήταν στην πλατεία φέρεται να δείχνουν τον δολοφόνο. Και αυτό γιατί ο Θωμάς είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με την παρέα των τριών χωρίς όμως μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να γνωρίζουν το περιεχόμενο ή το είδος των συναλλαγών που φέρεται να είχε ο 19χρονος.

Ωστόσο λένε ότι η παρέα του δολοφόνου σύχναζε στο Μαρούσι και την Κηφισιά όμως μετά τη δολοφονία του 19χρονου έχει εξαφανιστεί από τα στέκια που συνήθιζαν να περνούν τα βράδια τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο η εξιχνίαση του εγκλήματος και είναι θέμα ημερών να εντοπίσουν τον δράστη και να τον στείλουν στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: