Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΛΑ

354c
 Ανωνύμου του Έλληνος

Τί να πεις για τα υπουργεία οικονομικών και εργασίας; Θρασύτητα και εκπόρνευση της αξιοπρέπειας και της αισθητικής προς τηλεοπτική κατανάλωση του όχλου.

Παρακολουθούμε κακόγουστες παραστάσεις χωρίς ουσία. Υπουργίνες και υπουργοί να κάνουν το κομμάτι τους και συνδικαλιστές να έχουν άλλοθι σε άμαζα σωματεία και κόμματα ότι κινητοποιούνται δυναμικά.

Εντάξει, είναι και το ΠΑΜΕ! Αν και όαση στην έρημο του κοιμώμενου όχλου, παραμένει στα όρια της γραφικότητας ή να το πούμε ωμά: Και το Κ.Κ.Ε. αποτελεί μέρος του συστήματος εξάρτησης της Γκραικυλίας. Άλλα ταξικά πράγματα πρέπει να κάνει για αφύπνιση της συνείδησης και της συγκρότησης μαζικού ταξικού κινήματος.


 Πολλάκις τα έχουμε περιγράψει σε αυτό το μετερίζι. Ας τα προχωρήσει κι ας μην έχουν για την ώρα απήχηση στον όχλο. Η συνέχιση των πειραμάτων των ξένων αργά ή γρήγορα φέρνει όχι δικαίωση, αυτό είναι το τελευταίο χρήσιμο, αλλά μαχητική μαγιά, που όλο θα φουσκώνει.

Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο προωθήθηκε τελεσίδικα η κατάσχεση των σπιτιών με το πρόσχημα των οφειλών. Αγόρασες με δάνειο για παράδειγμα σπίτι 200.000 ευρώ την εποχή, που έπεφταν μέσα σε αυτό μισθοί 4.000 ευρώ τον μήνα και μπορούσες να πληρώνεις την διακανονισμένη δόση.

 Τώρα, που η αξία του δεν υπερβαίνει τα 70.000 ευρώ και η μισθοδοσία της οικογένειας είναι 1.500 ευρώ, σε χρεώνουν συνολικά με το αρχικό ποσό! Αν δεν είναι ψεύτικη οφειλή αυτή και προπαντός στυγνός φασισμός, τότε τί άλλο είναι; Κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να εξαφανίσουν την λαϊκή αντίδραση. Αν σου κατάσχουν το σπίτι με... άυλο τρόπο, δεν θα έρθουν να σε βγάλουν έξω; Εκεί πρέπει να παρέμβει το λαϊκό κίνημα και να κάνει μαζικά το ταξικό καθήκον.

Όχι φασαρία σε ειρηνοδικεία μόνο για το θεαθήναι, για να έχουν δωρέαν πρόγραμμα τηλεοπτικά βοθροκάναλα. Με τα ως τώρα δεδομένα εκεί μένει ο όχλος, να χαζεύει τα παθήματα του συνένοχου διπλανού του και να αυταρέσκεται τρώγοντας πίτσα μπροστά στην οθόνη: Τί ωραία, που δεν είμαι στην θέση αυτού του καημένου! Είναι τόσο ηλίθιος, που δεν νογάει ότι αύριο θα χτυπήσει η καμπάνα και για αυτόν, ή μάλλον έχει ήδη χτυπήσει στον δικό του τομέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: