Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΠΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

 ΚΟΠΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ 



 Το χιόνι ήταν πολύ και το κράτος λίγο... Ακριβώς όπως το ήθελε από το 1990 ο γνωστός εφιάλτης και πατήρ του Κούλη αλλά και όλοι οι φιλελέδες συμπεριλαμβανομένων των πεφωτισμένων δεξιών της αριστεράς του Σύριζα.. Δυστυχώς και ο λαός που τους ψηφίζει σα να προσυπογράφει την εκτέλεσή του





Τεράστια ήταν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας από νωρίς το απόγευμα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας  εκατοντάδες αυτοκίνητα κινήθηκαν με χαμηλές ταχύτητες. Μεγάλα ήταν και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ύστερα από την αναδίπλωση νταλικών. 
Αττική
  • Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η κίνηση των οχημάτων στην Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του Τελεφερίκ, γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων
  •  Κλειστά είναι τα διόδια των Αφνιδών, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος από το τηλεφερίκ έως την Πάρνηθα
  •  Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων έως το ύψος της Λ. Διονύσου 
  •  Διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου, έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου
Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στην Αθηνών - Λαμίας από το 117ο - 131ο χλμ

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς το μποτιλιάρισμα έφτασε σε μία φάση τα 14 χλμ. Η αστυνομία κάνει έκκληση προς τους οδηγούς, εάν δεν είναι απαραίτητο να μην κινηθούν στην εθνική οδό, αλλιώς να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.


«Δίπλωσαν» νταλίκες σε Μπράλο και Μαρτίνο

Άνοιξε μετά τις 5.30 το απόγευμα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του 126ου χλμ, στο ρεύμα προς Λαμία, όπου είχαν διπλώσει δύο νταλίκες, εγκλωβίζοντας και ένα τουριστικό λεωφορείο.
Ωστόσο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Οδού, Γεράσιμος Μονοκρούσος, είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, από το 117ο έως το 131ο χλμ και χρειάζεται αρκετή ώρα να αποκατασταθεί η κίνηση των αυτοκινήτων, δεδομένης της εξόδου για τις γιορτές, όπως είπε.
Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η εταιρεία έχει κινητοποιήσει 60 εκχιονιστικά μηχανήματα και αντιμετωπίζει επιτόπου όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες.
Λόγω της κακοκαιρίας, πολλά οχήματα είχαν ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με το tempo24.gr, ένα λεωφορείο με 34 επιβάτες βρέθηκε ακινητοποιημένο για περισσότερες από δύο ώρες. Ευτυχώς "απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια.





Προειδοποίηση για νέα επιδείνωση - Πού θα «χτυπήσει» ο χιονιάς τις επόμενες ώρες
Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου (23/12/2017). Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το Σάββατο ο καιρός κατά τη διάρκεια θα παρουσιάσει βελτίωση. Πρόσκαιρη επιδείνωση θα έχουμε από το βράδυ από τα βόρεια και προς τα νότια, κυρίως στις ανατολικές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: