Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


" Η επαναστατική δράση δεν είναι έγκλημα είναι τιμή"


 Γράφαμε χθες μόνοι και πρώτοι: Κουφιοκεφαλάκηδες..Εδώ βρήκαν να στήσουν το αρχηγείο τους; Εδώ "δώσαμε" στεγνά τον Οτσαλάν και στη περίοδο της κατοχής και της χούντας ο χαφχεδισμός των πατριωτών είχε γίνει επίσημη ιδέα του κράτους σε σας θα κολλούσαμε;


Ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν:

"Σήμερα στον Τύπο κυκλοφόρησαν ειδήσεις σχετικά με την προσαγωγή 9 ατόμων τούρκικης και κούρδικης καταγωγής από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Αυτές οι ειδήσεις, πριν την επίσκεψη του Ερντογάν, δημιουργούνται για να ενταθεί η επίθεση ενάντια στους πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία.

Το γεγονός αυτό δείχνει ξεκάθαρα τη διαχρονική συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας. Δεν είναι τυχαίο που προβάλλονται ειδήσεις με το ίδιο περιεχόμενο και στον τούρκικο τύπο.

Το ελληνικό κράτος και η αστυνομία θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας πριν την άφιξη του Ερντογάν και να δυναμώσουν τους δεσμούς τους και την συνεργασία τους με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας.

 Το DHKPC αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατική οργάνωση» μόνο από τα ιμπεριαλιστικά κράτη και τους συνεργάτες τους. Επειδή το DHKPC είναι αντιιμπεριαλιστική και αντιφασιστική οργάνωση. Το DHKPC αντιστέκεται στον φασισμό και δεν αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατική οργάνωση» από τον τούρκικο και τους άλλους λαούς. Το ελληνικό κράτος και η αστυνομία πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Ποιοι είναι οι 9 που προσήχθησαν με την κατηγορία ότι είναι μέλη του DHKPC.

Πρέπει να γνωστοποιηθούν άμεσα τα ονόματά τους, να μην καταπατηθούν τα δικαιώματά τους και να τους επιτραπεί άμεσα η επικοινωνία με δικηγόρους της επιλογής τους.

Η επαναστατική δράση δεν είναι έγκλημα, είναι τιμή. Το ελληνικό κράτος πρέπει να διακόψει τη συνεργασία του με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: