Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΣ


 Ανωνύμου του Έλληνος


Νομίζετε ότι θα συνεχίζονται, θα περνάνε «ντούκου» οι τρομοκρατικές δολοφονικές προβοκάτσιες, οργανώνει με εκατόμβες θυμάτων ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός χρησιμοποιώντας κάτι μισότρελους φανατικούς, που ο ίδιος εκπαιδεύει; Τόσο αίμα, που χύνεται στην οικουμένη από το Κεφάλαιο, δεν θα πάρει «εκδίκηση»; 


Όλοι αυτοί οι ξεριζωμένοι, τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πειρατειών, θα είναι πάντα απαθείς; Αφήνουμε το επικίνδυνο γαϊτανάκι των... ύβρεων του Ντόναλντ «Ντακ» με τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα στο φόντο πιθανής πυρηνικής σύγκρουσης. Γίνονται πειράματα με αστάθμητους παράγοντες, που εγκυμονούν πρωτοφανείς ετερογονίες. 

Όλα έτοιμα για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, λείπει μόνο ο τρελός να πατήσει την σκανδάλη.... Από την πρώτη μέρα, που βγήκε η αιρετική μας ιστοσελίδα το λέμε συνεχώς. Τί να κάνουμε; Είμαστε συνωμοσιολόγες Κασσάνδρες και ως γνωστόν η... Κασσάνδρα δεν πέφτει ποτέ έξω! Μην ακούτε αυτούς, που λένε περισπούδαστα: Και τώρα πόλεμο έχουμε, μόνο, που είναι οικονομικός, γιατί ο Καπιταλισμός να κάνει πόλεμο, αφού είναι μοναδικός κυρίαρχος του παιχνιδιού; Τηρουμένων των ιστορικών συνθηκών και των γεωπολιτικών αναλογιών τα ίδια έλεγαν και το 1929 -1935.

Αυτό, που έρχεται, όταν σπάσει –πολύ σύντομα- το σκοινί ισορροπίας δεν το έχει δει ποτέ η γη! Δεν είναι πεποίθηση ή επιθυμία, πρόκειται για την ροή του σύμπαντος. «Πόλεμος πατήρ πάντων». Πρυτανεύει η δημιουργική καταστροφή

Ο μοναδικός για την ώρα κυρίαρχος του κόσμου τρώει τις σάρκες του, επειδή δεν έχει αξιόμαχο δέος αντίπαλο. Τόσο απλά, τόσο κυνικά. Σε αυτά τα πλαίσια οι εξελίξεις στις γερμανικές εκλογές είναι πετριά στον βάλτο, τραγικά θετικές για την επανάσταση, την φέρνουν δυο πόντους πιο κοντά, εφόσον η ανθρωπότητα δεν θέλει, δεν μπορεί να βρει, κατ’ ουσίαν υπονομεύει την υπάρχουσα ισορροπία, προκαλεί άμυαλα, ασυνάρτητα την πυρηνική της τύχη.

 Ο επόμενος πόλεμος, όσο αργεί να γίνει, για να εκτονωθεί η συσσωρευμένη πίεση στο σκληρά πατημένο ελατήριο αντίρροπων συμφερόντων θα συνδυαστεί με δυο ολέθρια γεγονότα: Με το «μπραφ» της ίδιας της Φύσης, με την περιβαντολογική καταστροφή, με τον πόλεμο, που θα κηρύξει στον άνθρωπο. Και με την ραγδαία μετεξέλιξή του σε πίθηκο δια της ανεξέλεγκτης τεχνολογίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: