Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


 Μα ποια δικογραφία; Η δράση τους φωτογραφίζει όλα τ' αδικήματα του ποινικού κώδικα..

 Υπουργείο Παιδείας: Θρασύβουλες πράξεις πατριδοκαπηλείας από τη Χρυσή Αυγή



Δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης σχηματίζεται, από το Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης, για το περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό Εμπορειό του νησιού. Ομάδα ατόμων, σύμφωνα με την αστυνομία, προκάλεσε ένταση για το γεγονός ότι μια μαθήτρια με αλβανική καταγωγή θα κρατούσε σημαία στην παρέλαση. Τελικά, λόγω της έντασης που προκλήθηκε, η παρέλαση των μαθητών ματαιώθηκε.

Τι είχε συμβεί..

Πριν αρχίσει η παρέλαση, ομάδα περίπου 20 χρυσαυγιτών, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο «Hellas Ultras», επιχείρησαν να τη σταματήσουν. Οπως αναφέρει το «santonews», τα μέλη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν το επεισόδιο επειδή η σημαιοφόρος είναι από την Αλβανία. Η μαθήτρια είναι αριστούχος στη βαθμολογία και ορίστηκε να φέρει την ελληνική σημαία.

Οι χρυσαυγίτες φώναζαν συνθήματα και έκαναν λόγο για προσβολή συμβόλου. Μάλιστα, σύμφωνα
με το «santonews» τρομοκράτησαν γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους. Κάποιοι γονείς τους αποδοκίμασαν, ενώ κάποιοι άλλοι φοβούμενοι γενίκευση της σύρραξης πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν. Η εκδήλωση μνήμης τελικά ματαιώθηκε. Πηγή: Σαντορίνη: Χρυσαυγίτες έκαναν επεισόδια και ακύρωσαν την παρέλαση -Επειδή η σημαιοφόρος ήταν από την Αλβανία

Δεν υπάρχουν σχόλια: