Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΜΑΣ

344d
Ανωνύμου του Έλληνος

Γίνεται φρικώδες πείραμα! Μέρος του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, δεν ξέρουμε πόσα και ποια γεράκια παίρνουν μέρος, θέλει, ωθεί τα διεθνή πράγματα, καλοβλέπει περιορισμένη πυρηνική σύγκρουση. 
Τόσο ηλίθιοι! 
Είναι προφανές ότι για αυτό και για άλλα, που ίσως δούμε προσεχώς, έβγαλαν Πρόεδρο την μαριονέτα Ντόναλντ «Ντακ», μολονότι η «κερατωμένη» πήρε σχεδόν ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΥΣ παραπάνω! Είδες, η δικτατορία ΚΙΜ!! 


Μανουβράρουν προς αυτόν τον σκοπό. Εκμεταλλεύονται τον μεγαλοϊδεατισμό, την ηγετική παράνοια, το αυτοκρατορικό παιχνίδι, που παίζει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης και διεθνούς φιγούρας ο Κιμ. Μπορούσε να κάνει την δουλειά του, όπως οι προκάτοχοι, χωρίς φωνασκίες, ηλίθιες απειλές. Δεν αποκλείεται να τον ωθούν σε πυρηνική σύγκρουση, οπότε γαία πυρί μειχθήτω!

Αντί να γράφονται στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας, αλλά και στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) τερατολογίες για τον Κιμ, αστειάκια για Βορειοκορεάτες, εξυπνάδες για την ψευτομαγκιά της μιας ή της άλλης πλευράς, αντί να εκτοξεύονται απειλές και ύβρεις, καλό θα ήταν οι άλλες μεγάλες δυνάμεις να βάλουν τέρμα στην πυρηνική ρητορική, να σταματήσουν να τοκίζουν τα κεφάλαια της περιορισμένης ως προς την έκταση, σύντομης ως προς την διάρκεια, πυρηνικής σύγκρουσης Η.Π.Α. και Β. Κορέας, γιατί η ΓΗ δεν έχει έξοδο κινδύνου. 

Ούτε θ’ αποκτήσει, ηλίθιοι, όσοι σκέπτεστε μετακόμιση σε άλλους πλανήτες. Εδώ είναι ο τάφος μας! Σταματήστε όσο είναι καιρός το προτσές μετατροπής της σε ραδιενεργό βεγγαλικό. Σαν πατηθούν τα κουμπιά, δεν έχει χρόνο για μεταμέλεια, ούτε για εξυπνακισμούς στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media).

Δεν υπάρχουν σχόλια: