Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ 1- 0


 Πήρε τους τρεις βαθμούς και τον .. Φορτούνη ξανά στην ομάδα....



Ο Λεμονής δεν μας έχει συνηθίσει στο να εκθειάζει δημοσίως έναν ποδοσφαιριστή ή να τον στήσει στη γωνία. Πάντοτε προσπαθεί να μιλήσει συνολικά για την ομάδα του και όχι ατομικά για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.


Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αν κρατάει κάτι άλλο εκτός από το "τρίποντο". Η αλήθεια είναι ότι η απάντηση που έδωσε ήταν 100% σωστή. Ο Λεμονής δεν μπορεί να κάνει θεαματικές αλλαγές στην ομάδα. Δεν μπορεί να την μετατρέψει σε μία ομάδα με ένα αυτοματισμούς ή να δημιουργεί ευκαιρίες κατά κύματα.

Αυτή τη στιγμή προέχουν τα "τρίποντα" και επειδή ο 57χρονος τεχνικός δεν ζει στον... πλανήτη Άρη, αλλά στον Πειραιά, ξέρει πολύ καλά ότι ας έρχονται οι τρεις βαθμοί και με... μισό μηδέν.
Συνολικά από τον Ολυμπιακό της Κυριακής δεν μπορείς να κρατήσεις και πολλά πράγματα. Στο πρώτο 20λεπτο οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν λάθη και έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ ν' απειλήσει από τις πτέρυγες. Ως προς το επιθετικό κομμάτι δεν απείλησε και ιδιαίτερα τον Ρέι με οργανωμένη επίθεση. Ίσως αν ο Πάρντο ήταν πιο προσεκτικός στην τελική του πάσα ή στην τελευταία του ντρίμπλα να κάναμε διαφορετική συζήτηση τώρα...

Τα "τρίποντα" λοιπόν πρέπει να μαζεύει ο Ολυμπιακός, γιατί δεν είναι και συνηθισμένος στο να βρίσκεται κάτω από την κορυφή. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που κέρδισε εκτός από τους βαθμούς της νίκης και ξέχασε να το πει ο Λεμονής. Ή μάλλον κάτι που φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κερδίζει εδώ και μία εβδομάδα. Κι αυτό το "κάτι" έχει ονοματεπώνυμο: Κώστας Φορτούνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: