Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή στον Ανδρέα Γεωργίου - Media
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



 Του έκαναν τα μούτρα κρέας !!  Τιμωρία θωπείας σε έναν όχι βεβαίως τον αποκλειστικό αλλά εκ των βασικών υπευθύνων της πρωτοφανούς ανθρωποκαταστροφής.. Δεν μένει παρά η νομοθέτηση του στιγμιαίου για να δέσει το γλυκό..
 

Δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος για τις οποίες κρίθηκε από μηδενική βάση καθώς σε πρώτο βαθμό ομόφωνα είχε αθωωθεί για το σύνολο των αδικημάτων. 
Το Δικαστήριο μάλιστα δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε την ανώτατη ποινή με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας Λάμπρου Πατσαβέλλα. 

Ο εισαγγελέας τόνισε πως η πράξη που αποδίδεται στον κατηγορούμενο έχει ιδιαίτερη ηθική απαξία.

Συγκεκριμένα το Δικαστήριο τον καταδίκασε γιατί δεν ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 τον Νοέμβριο 2010.Αντίθετα τον απάλλαξε από την κατηγορία που αντιμετώπιζε διότι δεν συγκαλούσε το ΔΣ καθώς και από το σκέλος εκείνο που αφορούσε το ότι διατηρούσε παράλληλα θέση και στο ΔΝΤ για λίγους μήνες ταυτόχρονα με την.άσκηση των κααθηκόντων του στην ΕΛΣΤΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: