Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ


Απειλή στρατιωτικής δράσης από ΗΠΑ σε Βόρεια Κορέα - Media
NEEΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ


 Οι ενέργειες της Βόρειας Κορέας «εξαλείφουν ταχέως την πιθανότητα εξεύρεσης μιας διπλωματικής λύσης» λένε αυτοί που έχουν προκαλέσει εκατόμβες νεκρών σε όλο τον πλανήτη..


Και καλημέρα σας μόνο που τη λες και τρίζουν τα δόντια σου από θυμό για όσα συμβαίνουν τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών..
 

Η αμερικανίδα πρεσβεύτρια Νίκι Χέιλι δήλωσε ότι οι ενέργειες της Βόρειας Κορέας «εξαλείφουν ταχέως την πιθανότητα εξεύρεσης μιας διπλωματικής λύσης» και ότι οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες να υπερασπιστούν την χώρα τους και τους συμμάχους της.

«Μία από τις δυνατότητές μας βρίσκεται στις στρατιωτικές μας δυνάμεις. Θα τις χρησιμοποιήσουμε αν αναγκαστούμε, αλλά προτιμούμε να μην χρειαστεί να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε η Χέιλι στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που συνεκλήθη με θέμα την τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου από την Πιονγκγιάνγκ.
Η αμερικανίδα πρεσβεύτρια δήλωσε ότι θα προτείνει μέσα «στις επόμενες μέρες» την επιβολή νέων κυρώσεων των ΗΕ ενάντια στην Βόρεια Κορέα.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι η Ουάσιγκτον είναι προετοιμασμένη να διακόψει κάθε εμπορική σχέση με χώρες που διατηρούν εµπορικές συναλλαγές τους µε την Βόρεια Κορέα σε παράβαση των ψηφισμάτων του ΣΑ.

ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος εξετάζει τα επόμενα βήματα

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι διερευνά τις επιλογές του για να απαντήσει στην τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου από την Βόρεια Κορέα.

«Πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά σταθεροί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ανακοινώσουμε κανένα από τα επόμενα βήματα. Εξετάζουμε αυτές τις επιλογές», τόνισε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς επί του προεδρικού αεροσκάφους κατά την πτήση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προς την Πολωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: