Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΔΟΕΑΠ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΔΟΕΑΠ: Ο ΕΔΟΕΑΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ


 Σημείωση Κλύδωνα: Δεν εννοούν ή δεν θέλουν να εννοήσουν πως ότι αποφάσισαν είναι μέτρο προσωρινό και ευκαιριακό.. Δύο είναι οι λύσεις. Η άμεση επιστροφή του αναγνωρισμένου από την ευρώπη ως ειδικού πόρου αγγελιοσήμου στους φυσικούς του διαχειριστές, τους δημοσιογράφους, ή κάτι αντίστοιχο της ΑΕΠΙ (δικαιώματα καλλιτεχνών) ή του ΟΣΔΕΛ (δικαιώματα συγγραφέων ) στο διαδίκτυο. Όστις αναπαράγει το έργο των δημοσιογράφων θα καταβάλλει το αντίτιμο στους ασφαλιστικούς τους φορείς.Τελεία και παύλα.. )

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2017 και ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ αιμορραγεί και κινδυνεύει να κλείσει , το Σώμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε να ζητήσει από την ΠΟΕΣΥ , τις οικείες Ενώσεις ( ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ ) που τον απαρτίζουν, αλλά και από τις Ενώσεις του Κλάδου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στον Οργανισμό: 

 Ø Να προκηρύξουν από σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας σε όλα τα ΜΜΕ , με τη συμμετοχή και του διασωματειακού. 

 Επιπλέον αποφασίστηκε να ζητηθεί : 

Ø Να καταβάλλουν άμεσα οι Ενώσεις στον ΕΔΟΕΑΠ 2 εκ. ευρώ ,ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της κάθε μιας, προκειμένου να αποπληρωθούν τα ασφάλιστρα ασθενείας των ανέργων που έχουν αδυναμία καταβολής τους. 

Ø Να διαγραφεί η οφειλή του ΕΔΟΕΑΠ προς τις οικείες Ενώσεις από κατανομή αγγελιοσήμου, η οποία ανέρχεται στα 1,8 εκ. ευρώ περίπου. Συνάδελφοι, να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα! Ο ΕΔΟΕΑΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: