Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΟΧΛΟΒΟΗ

334c

 Ανωνύμου του Έλληνος

Στην ανεξάρτητη Γαλλία ο (μακρον)οικονομολόγος ζιγκολό με μόλις 13% του εκλογικού σώματος και αποχή 52%, διεκδικεί σχεδόν 450 έδρες!  

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να μην δέχεσαι ότι για πρώτη φορά βγήκε πρόεδρος χωρίς κόμμα και να διασπείρεις συνωμοσιολογίες ότι είχε στην δούλεψη το πιο ισχυρό κόμμα, αυτό του Κεφαλαίου, τη συνδρομή και καναδυό τρομοκρατικών προβακατσιών! Α λα Μαφία δουλειές! Οργανωμένες!

Όχι σαν την άγαρμπη Αγγλίδα, που της δίνανε 65% και καταποντίστηκε στο 42%.  


ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να πιστεύεις ότι οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες στήθηκαν προς... τιμήν της πρωθυπουργού! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός ό,τι έχω επανειλημμένα αναλύσει και υπενθυμίζω σε νέους αναγνώστες:

 Δεν σημαίνει ότι κάθονται στο γραφείο και λένε ας ρίξουμε βόμβα, ας πούμε, στο Μάντσεστερ! Ο Ιμπεριαλισμός, στα πλαίσια των όλο πιο ισχυρών εσωτερικών αντιθέσεων, που προκαλούν τρομερές ετερογονίες, δουλεύει με εναλλακτικά σενάρια. Αν θες να δεις ποιος είναι πίσω από την Α τρομοκρατική προβοκάτσια, ψάξε να βρεις ποιος ωφελείται.  

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να υποστηρίζεις (όπως προκύπτει από έρευνες των Αρχών) ότι η εξουσία γνωρίζει τα παλικάρια, που εκτελούν τις... δουλειές! Ότι στους εκτελεστές κάθε προβοκάτσιας δείχνουν ανοχή, αμέλεια, όταν δεν τους καθοδηγούν! Όπως έγινε με τον φορτηγατζή της Γερμανίας, που για μέρες τον παρακολουθούσαν, τον οδήγησαν στα θύματά του, μην τυχόν χάσει τον δρόμο και δεν πέσει στο πλήθος των αμέριμνων διαβατών!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να υποπτεύεσαι σε όλα στήσιμο, να βλέπεις πονηρά και πάντα ν’ αξιολογείς κακόβουλα πανομοιότυπα ή και παρόμοια γεγονότα. Σκάει κάπου γερή στρακαστρούκα, σκοτώνει κοσμάκη, όλοι είμαστε αναλώσιμα του Ιμπεριαλισμού, γεμίζουν με αίμα και τρόμο πολλές μέρες οι οθόνες, να φοβάται και τον ίσκιο του ο μέσος πολίτης, να τρέμει να βγει στην γειτονιά του, να βλέπει ξύπνιος εφιάλτες. Από την άλλη, κάθε συμβάν του αστυνομικού δελτίου, ακόμα κι ένα έγκλημα ζηλοτυπίας, προβάλλεται με τα σκοτεινά γυαλιά της εν δυνάμει τρομοκρατικής πράξης. Πωλείται με... φορτηγά η φτηνή συγκίνηση ως αξεσουάρ του τρόμου. Για να κρύβονται από τα δακρυσμένα μάτια ο ηθικός αυτουργός της προβοκάτσιας ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να λοιδορείς δακρύβρεχτα ρομάντζα θυμάτων, τα λουλουδάκια, κεράκια, χίλια δυο μαραφέτια στους τόπους της προβοκάτσιας. Να μην πουλήσουν οι μικρέμποροι; Ακολουθεί μια συναυλία, τάχα διαμαρτυρίας, με σκυλοπόπ χαβαλέ, που βαφτίζουν τραγούδι. Τα ίδια υποπροϊόντα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, του ηθικού αυτουργού της κάθε προβοκάτσιας, προβάλλονται από πιθηκάκια, που κουνιούνται πανομοιότυπα γελοία, καταναλώνονται από ιδίου φυράματος ακροατές, που νομίζουν ότι διαμαρτύρονται, ενώ στην ουσία γίνονται βαθύτερα και απόλυτα θύματα του άθλιου καπιταλισμού. Ίδια οχλοβοή από χώρα σε χώρα, μόνο η γλώσσα αλλάζει για να καταλαβαίνουν οι ντόπιοι όχλοι. Υπομονή, σε λίγο δεν θ’ αλλάζει! Τα πιθηκάκια, όταν δεν θα αυνανίζονται χαϊδεύοντας τηλέφωνο, θα κουνιούνται με ένα μικροτσίπ στο άδειο τους κεφάλι στον χαβαλέ της πιστοποίησης της μετάλλαξης στον μαλλιαρό πρόγονο! Έδωσα, δείγματα Λαϊκισμού, ν’ αποδείξω - βάσει ό,τι φοριέται στον κόσμο των γερμανοτσολιάδων,  
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!
--------------------------
Υ. Γ. Για πότε βρήκανε το υποκατάστατο στην Γκραικυλία! Μαϊμουδίτσα κουνάμενη τάλε κουάλε, «Μάντισσα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: