Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ


Survivor: Αστρονομικό το πρώτο συμβόλαιο για τον Ντάνο - Πότε υπέγραψε; - Media ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ


 Απορία: Με το καθεστώς να υπεραμύνεται της εξωστρεφούς οικονομίας γιατί δεν τον εξαγάγουν; Κατά Ευρώπη μεριά.. Επειδή κατά Αφρική οι Ντάνοι δεν ανήκουν στα βασικά εν ανεπαρκεία αγαθά. Υπερχειλίζουν.. Δεν γ@μ%έστ# λέω εγώ..


Όχι δεν πρώτευσε στις πανελλαδικές.. Μηδέ καν σε αυτή τη αναδειχθείσα εξ αιτίας του αλησμόνητου Γιακουμάκη γαλακτομική .. Δεν εφεύρε το αντίδοτο της καπιταλιστικής κρίσης. Δεν καταγράφηκε κάποιο υψιπετές του ρεκόρ στον στίβο.. Ε, και;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor και αποδεικνύεται περιζήτητος από την αγορά όπως αναμενόταν άλλωστε. Ποια αγορά; Αυτή του 25% ανεργίας, των κατεβασμένων ρολών της ημιθανούς υγείας και της ιδρυματικής παιδείας του καταργημένου ασύλου. Η συγκλονιστική δημοφιλία του ανάμεσα στα αυτιστικά των τσιφτετελορόκ μαγνήτισε όλες τις διαφημιστικές εταιρείες, οι οποίες έσπευσαν να του κάνουν προτάσεις που… ζαλίζουν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη που παρουσιάστηκε στο Happy Day, ο κατά ψευδώνυμο Ντάνος και κατά κόσμο Γιώργος Αγγελόπουλος υπέγραψε ήδη το πρώτο του συμβόλαιο, αξίας 230.000 ευρώ με εταιρεία γαλακτοκομικών, απορρίπτοντας παράλληλα προτάσεις για διαφήμιση ζυμαρικών, αλλά και αναψυκτικού. Το deal έκλεισε το βράδυ του τελικού, υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για ένα χρόνο, που του απαγορεύει να διαφημίσει άλλο προϊόν.

Διερωτώμαι ως εκ τούτων: Με το καθεστώς να υπεραμύνεται μιας οικονομίας εξωστρεφούς γιατί δεν τον εξαγάγουν; Κυρίως στην Ευρώπη .. Γιατί κατά Αφρική μεριά δεν ανήκουν στα βασικά εν ανεπαρκεία αγαθά.. Υπερχειλίζουν.. Δε γαμιέστε λέω εγώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: