Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

 ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ


 Πραγματικά τους ακούς και αντιστρέφεται η λειτουργία του πεπτικού σου συστήματος..



Συνεχίζουν στον ίδιο «ντορό» κυβέρνηση και ΝΔ, συντηρώντας στον «αφρό» της επικαιρότητας θέματα βολικά και για τις δύο, προκειμένου να αποπροσανατολίζεται ο λαός απ' τα κρίσιμα που αφορούν στη ζωή του, όπου καταγράφεται η στρατηγική τους σύμπλευση.

Ετσι και χτες, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Real», κατηγόρησε τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι «συνεχίζει ελλείψει επιχειρημάτων και προτάσεων να λασπολογεί και να καταστροφολογεί από ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπως είναι η Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του».

Επανήλθε στην κόντρα με επίκεντρο τη «δικαιοσύνη», λέγοντας ότι «στη δημοκρατία δεν υπάρχει κανένα ιερό δισκοπότηρο, όλοι υπόκεινται και πρέπει να υπόκεινται σε κριτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο εμβαθύνεται η δημοκρατία, με αυτόν τον τρόπο ο πολίτης αποδέχεται τους θεσμούς», ενώ προσπερνώντας όλο το αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο που διατηρεί και ενισχύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και καλλιεργώντας αυταπάτες στο λαό για τη λειτουργία των αστικών θεσμών, επέκρινε εμμέσως πλην σαφώς τους δικαστικούς, λέγοντας ότι «σε αυτήν την περίοδο της κρίσης πρέπει οι θεσμοί να φαίνονται ότι στηρίζουν πραγματικά το λαϊκό παράγοντα και δεν πρέπει να υπάρχει μια εικόνα ότι η κοινωνία που υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει την υπεράσπιση από μεριάς των θεσμών», ενώ ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης, ισχυρίστηκε πως «η κυβέρνηση σήμερα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας που διαλύθηκε τα τελευταία χρόνια».

Στο τέμπο της σκανδαλολογίας συνέχισε χτες και η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, να δηλώνει: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα προσπαθεί να κουκουλώσει και να συγκαλύψει το σκάνδαλο Καμμένου. Ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Ράπτης αρνούνται να πράξουν το στοιχειώδες και αυτονόητο καθήκον τους: Να διατάξουν έρευνα για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση λιμενικό, κ. Χριστοφορίδη. Η διερεύνηση του σκανδάλου Καμμένου είναι πλέον πάνδημο αίτημα, ανεξάρτητο από κομματικές ταυτότητες και κανείς δεν πρόκειται να την σταματήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: