Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ;

Ανακάλυψαν κατά λάθος συντρίμμια της μοιραίας πτήσης MH370 - Media
 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ;


Δύο συντρίμμια που πιστεύεται πως ανήκουν  στο μοιραίο αεροσκάφος των Malaysian Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2014 ενώ κατευθυνόταν στο Πεκίνο, ανακάλυψαν επιστήμονες  στις Σεϊχέλες. 


Μάλιστα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα συντρίμμια την ώρα που μελετούσαν χελώνες και πτηνά.
Η  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των Σεϊχελών (SCAA) που ενημερώθηκε για την ανακάλυψη από τους επιστήμονες είναι σε επικοινωνία με τις αρχές της Μαλαισίας, οι οποίες έδειξαν ιδιαίτερο  ενδιαφέρον για την υπόθεση

 «Η κατεύθυνση των θαλασσίων ρευμάτων καθιστά πιθανό να προέρχονται από την ίδια με τα άλλα συντρίμμια (σ.σ.της πτήσης MH370) που έχουν βρεθεί σε χώρες του Ινδικού Ωκεανού» είπε στο πρακτορείο Reuters ένας αξιωματούχος της SCAA.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Πάγιετ, τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας, το μεγαλύτερο από τα δύο συντρίμμια είναι μεγέθους 120 επί 30 εκατοστών και από ό,τι φαίνεται είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα.

«Μπορεί να είναι τμήμα του καλύμματος του κινητήρα», διευκρίνισε.
.Η πτήση MH370 του Boeing 777 της Malaysia Airlines χάθηκε τον Μάρτιο του 2014   ενώ εκτελούσε την πτήση Κουάλλα Λουμπούρ – Πεκίνο.  Μετέφερε συνολικά 239 επιβάτες και πλήρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: