Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ


Ανατροπή στη δολοφονία του 22χρονου στη Ζάκυνθο: «Δεν σκότωσαν το φίλο μου για μια σέλφι» - MediaΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ


Αδελφικός φίλος του Αμερικανού: Δεν σκότωσαν τον φίλο μου για μια σέλφι...


Ο Astrid Von Ehren-McCray, οικογενειακός φίλος του 22χρονου δολοφονηθέντα Bakari Henderson, βρισκόταν μαζί του στις διακοπές στη Ζάκυνθο και ήταν μπροστά στο σκηνικό που οδήγησε στη βάναυση δολοφονία του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο αμερικάνικο CBS, η εκδοχή του θέλει τον Bakari να δέχεται επίθεση επειδή έβγαλε μια σέλφι με τη σερβιτόρα είναι απολύτως αναληθής.
«Όλα άρχισαν όταν ο Bakari και ένας άλλος από την παρέα μας άφησαν τα ποτήρια τους στο λάθος τραπέζι. Οι άνδρες που καθόταν εκεί σηκώθηκαν αμέσως, έσπασαν τα μπουκάλια μπύρας που κράταγαν στο τραπέζι και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Bakari».

Οκτώ άνδρες έχουν ήδη συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή, μεταξύ των οποίων ο μπάρμαν και ο πορτιέρης του καταστήματος. Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε πως «δεν υπήρχε πρόθεση να σκοτώσουν το θύμα» αλλά η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε πως ο 22χρονος πέθανε σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, δεχόμενος αμέτρητα και σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου

Ακόμα ένα άτομο που μετείχε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Bakari Henderson τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα.

Ο συλληφθέντας είναι και αυτός Σερβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ασφάλεια Ζακύνθου, έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα.
Αυτή τη στιγμή στον ανακριτή Ζακύνθου, βρίσκονται δύο Σέρβοι κατηγορούμενοι, για το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: