Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Απάντηση Πολάκη στους δικαστές: Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε  - Media
 "Μόνοι σας αυτουπονομεύεσθε.. Όσο απαντάτε τόσο εκτίθεστε!!"



Το χειρότερο εδώ είναι πως υποχρεούται κάποιος να συμφωνήσει μαζί του.. (προς δικαστές.. έχουμε κι άλλοι τελειώσει τη νομική ή το πολιτικό της νομικής κι ας μην την ασκούμε.. έτσι γιατί οι παπαριές δεν αντέχονται πια.. Για να μη θυμίσω τότε που άπαντες έψαχαν απεγνωσμένα το αδίκημα του παπακωσταντίνου με το στικάκι λαγκάρντ κι αν δεν σας λέγαμε εμείς από εδώ πως πρόκειται για νόθευση δημοσίου εγγράφου ακομη θα ψάχνατε.. )



Στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών απαντά μέσα από ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης αναφορικά με τα όσα καταλογίζει η Ένωση στην κυβέρνηση για την απόφαση αναφορικά με το «πόθεν έσχες» των δικαστικών λειτουργών.

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης καλεί τους δικαστές  να διαβάσουν πιο προσεχτικά τον νόμο ώστε να μην συκοφαντούν την κυβέρνηση, κάτι που όπως λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας οδηγεί στην «αυτοϋπονόμευση» των δικαστικών.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

« ΟΣΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ....
-γιατι πρεπει η επιτροπή που θα εξετάσει το πόθεν εσχες των δικαστών να ειναι διαφορετικής συνθεςης ( με πλειοψηφία απο δικαςτες)απο την επιτροπή που θα εξετάσει των βουλευτών ή των προέδρων μεγάλων οργανισμών ;;;;;
-γιατι οι δικαςτες πρεπει να μην καταθέτουν ηλεκτρονικά το πόθεν εσχες;;Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν να υποκλαπούν τα στοιχεια τους ;;;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ κύριοι διοικητικοί δικαςτες ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ξαναδιαβάστε τι απαντήσατε !!!! Μόνοι σας αυτουπονομευεστε .......»

Δεν υπάρχουν σχόλια: