Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ


 ΑΝΤΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ


Διπλωματικό επεισόδιο εξ αιτίας μιας ασύμμετρης  ΒΛΑΚΕΙΑΣ ; Χρήστες του διαδικτύου ενημέρωσαν την Ισπανική πρεσβεία..



Άντρο τρομοκρατικών οργανώσεων στη Βαρκελώνη "είδε" πίσω από το ταξίδι του Περικλή Μπ. με το σύντροφο της Ηριάννας Β.Λ. στην Ισπανία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Καταγράφονται και οι λόγοι που εκείνο το δικαστήριο δεν έδωσε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής 

Το δεύτερο στοιχείο που οι δικαστές έκριναν ικανό για την καταδίκη σε 13 χρόνια, είναι οι σχέσεις της Ηριάννας από το 2010 με τον Κώστα Παπαδόπουλο, το σύντροφό της ο οποίος απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο και μάλιστα αμετάκλητα. 

Όπως αναφέρεται, το Μάρτιο του 2011 πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Περικλής Μπ. και ανήκε στη θεία της Ηριάννας. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, είναι ότι “όλοι δεν διατηρούσαν μεταξύ τους μόνο κοινωνικές επαφές, αλλά εντάσσονται στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, ανεξάρτητα από τις εκπαιδευτικές επιδόσεις τους”. 

Χωρίς να θέτει περισσότερα πραγματικά περιστατικά για το πως το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την πεποίθηση, αναφέρεται πως η Ηριάννα και ο Περικλής εντάχθηκαν στη ΣΠΦ το 2008. Προς επίρρωση των μέχρι τώρα αποδεικτικών στοιχείων, καταγράφεται πως πραγματοποιήθηκαν και “ταξίδια στο εξωτερικό” δίχως να αναφέρονται ημερομηνίες ή άλλα περιστατικά. 

Αντίθετα, επισημαίνονται δύο ταξίδια που πραγματοποίησε ο 33χρονος Περικλής, καταλήγοντας πως αυτά σχετίζονται με τρομοκρατία και πάλι χωρίς περαιτέρω στοιχεία. Μεταξύ αυτών και ένα ταξίδι στην Ισπανία, με το οποίο επιχειρήθηκε να αιτιολογηθεί η ποινή κάθειρξης. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: 

“Γίνονται ταξίδια στο εξωτερικό, όπως στη Βαρκελώνη του Περικλή Μπ. και του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, αδικαιολόγητα, όχι για αναψυχή, ήτοι σε πόλη της Ισπανίας που είναι γνωστή για την εκεί δράση ανάλογων τρομοκρατικών οργανώσεων”. 

Χρήστες στο twitter ενημέρωσαν την Ισπανική Πρεσβεία ότι οι ελληνικές αρχές θεωρούν την Βαρκελώνη άντρο της τρομοκρατίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: