Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΤΩΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

339a 
 Ανωνύμου του Έλληνος


Μαζεύτηκαν στο Αμβούργο οι ύαινες του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου να λύσουν -λέει- τα προβλήματα του κόσμου, να φτιάξουν νέες, πιο γερές αλυσίδες για τους λαούς – όχλους της γης. Δεν είναι συνήθως ό,τι φαίνεται αυτές οι μαζώξεις, οι χαιρετούρες, τα χαμόγελα, οι... γκόμενες Ντόναλντ «Ντακ», που όπως... μάθαμε από Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Μαζικής Μαλακίας (Social Media), πήγαν να... σαγηνεύσουν τον Πούτιν


Υπογράφονται άλλα μυστικά συμβόλαια για την επιβίωση του συστήματος με την επίτευξη του μέγιστου κέρδους και ας πάει στο διάολο το κλίμα του πλανήτη. Έχουμε πολλάκις γράψει: Ο καπιταλισμός επιβίωσε γιατί μετατρέπει τον άνθρωπο σε πίθηκο και θα χαλάσει ολοσχερώς την γη, αν δεν επέμβη έγκαιρα ο πατέρας πόλεμος. Αν η παρέμβαση του πατέρα πάντων αργήσει και συνδυαστεί με καταστροφή του περιβάλλοντος, γαία πυρί μειχθήτω! Θα επικρατήσει (πρωτόγονος) κομμουνισμός, να επιβεβαιωθεί η θεωρία του Μεγάλου Λένιν, με την προαναφερθείσα διόρθωση, όπως λέω και σε ποίημα στα «Βραδυνά Πάρεργα».
 
Αναφέρομαι στην σύνοδο των G – 20 στο Αμβούργο μόνο για να επισημάνω... το δαιμόνιο της φυλής! Μπορεί η Γκραικυλία να μην ανήκει, ως γνωστό, στους G - 20, αν και πανάθλια αποικία, έδωσε, όμως, γερό παρόν στην σύναξη των ισχυρών του κόσμου, διότι όταν αυτοί ζούσαν... στα δέντρα, εδώ χτίζανε Παρθενώνες!  

Όπερ έδει δείξαι! 

Τζάμπα, νομίζετε, γίνονται πειράματα; Μόνο στην Αποικία εφαρμόζονται; Μόλις πετύχουν εδώ, λαμβάνουν άδεια εξαγωγής στην... πολιτισμένη ανθρωπότητα. Μαζεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες απ’ όλη την γη στο Αμβούργο, να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική του Κεφαλαίου, μίλησαν για πάνω από 100.000. Εφαρμόσθηκε το σχέδιο «Εξάρχεια – Αναρχοαυτόνομοι», ή «Κλέφτες και Αστυνόμοι», όπως το λέγαμε στα εφηβικά μας χρόνια.

Αμόλησε η εξουσία καμιά χιλιαριά «αναρχοαυτόνομους», πέταξαν μολότοφ, τα έσπασαν όλα, εφόρμησε η αστυνομία (η κανονική, όχι οι «μπάτσοι», που ήταν μέσα στους... αναρχοαυτόνομους και τους καθοδηγούσαν) και όλοι μαζί κάνανε την πόλη γυαλιά καρφιά. Τρεις μέρες αψιμαχίες, δακρυγόνα, χοντρό ξύλο, κυνήγι, συλλήψεις, (αληθινή) τρομοκρατία, ώστε ουδείς να τολμήσει να 339bδιαδηλώσει. 

Οι μαζικές δράσεις, 
προβοκάρονται, συκοφαντούνται, χτυπιούνται από την αστυνομία, φαίνονται ως βανδαλισμοί στην πόλη και το πιο σημαντικό στα ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα του ντουνιά παίζουν μόνο οι συγκρούσεις των μπάτσων με κουκούλες και με στολή. Τινάχτηκε στον αέρα με την προβοκάτσια των «αναρχοαυτόνομων» κάθε μαζική και μαχητική διαμαρτυρία κατά του Καπιταλισμού και της Παγκοσμιοποίησης, εν τη γενέσει της εσβήσθη η όποια φωτιά με το σχέδιο, που χρόνια τώρα εφαρμόζεται και όλο τελειοποιείται στο πειραματόζωο Γκραικυλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: