Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ


ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 


Μη τους κύκλους σας τάρατε.. Ένας ντελιβεράς ήταν.. Ένα ανασφάλιστο παιδί του φιλοδωρήματός σας.. Ένα νετρίνο απο τα χιλιάδες που περνούν καθημερινά αδιαφανώς μέσα από την χρωματική και σχηματική πανσπερμία της ζωής. Μια αισθητική ενόχληση με τον κουβά στο πίσω κάθισμα. Ένα παιδί των τετρακοσίων ευρώ.. Μόνη αξία ίσως τα όνειρά του που του τα τσαλαπάτησε το καθεστώς μαζί με μας τους απαθείς θεατές ενός ακόμη κοινωνικού εγκλήματος..


 Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 19.30 στην οδό Παπαφλέσσα στο Γαλάτσι. Αυτοκίνητο ΙΧ, το οποίο είχε κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ειρήνης προς Χριστιανουπόλεως, στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, συγκρούστηκε με μηχανάκι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την ΕΥΔΑΠ. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας, νεαρός άνδρας 23 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι σε κατάστημα cafe επί της Λ.Βεΐκου. Σε 15 λεπτά από τη στιγμή της σύγκρουσης έφτασε το ασθενοφόρο και παρέλαβε τον άτυχο νεαρό για τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

Οι διασώστες όμως αμέσως διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό και ξεκίνησαν την προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο νέος κατέληξε. Λεπτομέρεια σημαντική για όλους τους οδηγούς μοτοσικλέτας: ο άτυχος νέος, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, δεν φορούσε το κράνος του. (πηγή: palmosnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: