Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ

Γεροβασίλη για το "επίδομα Σφραγίδα": Οι δημοσιογράφοι πρέπει να προστατεύσουν το επάγγελμά τους - Media
 ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ


Αποθρασύνθηκαν !! Να προστατεύσουν ένα επάγγελμα το οποίο επί των μνημονιακών ημερών εκθεμελιώνεται από τους βασικούς του πυλώνες. Τα ασφαλιστικά μας ταμεία. Τώρα το τίμημα θα το εισπράξετε εσείς από τα μέσα κοινωνικής αποχαύνωσης συμπεριλαμβανομένης και της τηλοψίας  και θα είναι πανάκριβο..
«Οι δημοσιογράφοι πρέπει να προστατεύσουν το επάγγελμά τους και να μην αναμεταδίδουν ότι κυκλοφορεί στο ίντερνετ» επεσήμανε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 η  υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. Σχολίασε έτσι την αναπαραγωγή ενός δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε πριν από αρκετούς μήνες στη χιουμοριστική ιστοσελίδα “Το Βατράχι”, από μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, το όποιο ανέφερε ότι η ίδια προωθούσε την παροχή επιδόματος “Σφραγίδας” ύψους 50 ευρώ σε δημοσίους υπαλλήλους.

Σημείωσε ότι ένα χιουμοριστικό, σατιρικό σάιτ, έγραψε την είδηση για το επίδομα και πολλά άλλα την υιοθέτησαν. Φυσικά κάποιοι την χρησιμοποίησαν για να ενισχύσουν και εξυπηρετήσουν την άποψη ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι βαρίδια.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σε χθεσινή ανακοίνωσή του για το ζήτημα είχε αναφέρει ότι “προφανώς και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση και είναι απολύτως αναληθή, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομοσχέδιο και καμία εισηγητική έκθεση που να προβλέπει τέτοιας φύσης επίδομα”.

Ταυτόχρονα στράφηκε εναντίον συγκεκριμένης παραπολιτικής στήλης που αναδημοσίευσε πρώτη το χιουμοριστικό δημοσίευμα, καλώντας τον αρθρογράφο της να δημοσιεύσει το νομοσχέδιο και την αιτιολογική έκθεση που ισχυρίστηκε ότι προβλέπει την καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος, έτσι ώστε “να ενημερωθεί αφενός η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το επίδομα που «θα δώσει» στους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, αφετέρου οι ίδιοι οι υπάλληλοι, που θα το λάβουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: