Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ! 


ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΓΙΟ !! 


Από Βασίλη Μακρίδη 

 - Η παρακάτω ιστορία έκανε το τελευταίο 24ωρο τον γύρο των ρωσικών ΜΜΕ, αλλά φυσικά αγνοήθηκε παντελώς από τα δικά μας εγχώρια και, εννοείται, από τα αντίστοιχα δυτικά. 

- Το «θέατρο» των γεγονότων ήταν μια παραλία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου περνούν τις διακοπές τους πολλοί τουρίστες από την Ευρώπη, μεταξύ άλλων και από την Ρωσία και την Ουκρανία. - Σύμφωνα με μία Ρωσίδα τουρίστρια, που έκανε ανάρτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Cont με το ψευδώνυμο Rewer, αλλά και έναν Ρώσο, επίσης, τουρίστα ονόματι Alexandr Tkachenko, που έκανε αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook, στην εν λόγω παραλία εμφανίστηκε παρέα Ουκρανών, η οποία άρχισε να συζητάει φωναχτά για την κατάσταση στην Ουκρανία και στο Ντονμπάς, μιλώντας με ανοίκειες εκφράσεις σε βάρος της Ρωσίας, των Ρώσων πολιτών κοκ, σε ένα περιβάλλον που τους ήταν γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί Ρώσοι τουρίστες, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή ένιωθαν το λίγοτερο άβολα (έως και τεράστια δυσφορία) από τη συμπεριφορά της εν λόγω παρέας. - 

Η απάντηση δεν ήρθε ούτε με μπουνιές και κλωτσιές, ούτε με φραστική αντιπαράθεση, ούτε με τίποτε παρόμοιο. Μια παρέα από ηλικιωμένες Ρωσίδες τουρίστριες σηκώθηκε όρθια και άρχισε δυνατά να τραγουδάει το περίφημο τραγούδι του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου «Ιερός Πόλεμος» («Священная Война»).

 Με την πρώτη κιόλας φράση («Σήκω χώρα τέραστια, σήκω για μάχη φονική»), όλος ο ρωσόφωνος πληθυσμός που βρισκόταν στην παραλία συντονίστηκε και δημιούργησε μια τεράστια αυτοσχέδια χορωδία, που τραγούδησε μέχρι και την τελευταία γραμμή το αντιφασιστικό αυτό τραγούδι. 

- Το μόνο που έμενε στην θρασύδειλη αυτή παρέα Ουκρανών, ήταν να μαζέψει τα μπογαλάκια της και να φύγει από την παραλία. Την ακολούθησαν και κάποιες, ελάχιστες, άλλες παρέες από τη Γερμανία και την Βρετανία. - Απ' ό,τι φαίνεται, λοιπόν, οι Ρώσοι «φοβίζουν» τους Ουκρανούς φασίστες και νεοναζί ακόμη και φορώντας... τα μαγιό τους!!! 

Ε, λοιπόν, τον φόβο τους να 'χουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: