Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΛΕΡΙΑ

337d
Ανωνύμου του Έλληνος

Δημοκρατία πλέρια! Όχι Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα, Τουρκία! Εδώ είναι Ευρώπη! Χρησιμοποιούν διαφορετικούς φερετζέδες! Απόλυτος φασισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα, σκοροφαγωμένο, πλην κάνει καλά την δουλειά του.

Είναι και επιτυχείς οι αντιπερισπασμοί του. Δεν έχει σημασία, αν στάλα – στάλα ο άνθρωπος χάνει το μυαλό του, γίνεται ηλίθιος, επιστρέφει και βιολογικά στον πίθηκο! Τί να το κάνει το μυαλό; Σε λίγο στα παιδιά και τα εγγόνια του, θα τους φυτεύουν στο άδειο τους κεφάλι ένα μικροτσιπάκι από το μαιευτήριο. Ε, να μην ταλαιπωρείται κιόλας! Μια ψυχή κι ένα μυαλό, που είναι να βγούνε, ας πάνε στον αγύριστο! 


Λόγου χάρη τα Θρησκευτικά είναι αγαπημένο θέμα γιατί άπτεται του δυτικού τζιχαντισμού, που κατά την πορεία της ιστορίας είναι πιο αιμοβόρος, σκληρός και εξοντωτικός από τον ανάλογο της Ανατολής. Ο ανατολικός τζιχαντισμός είναι ευρωπαϊκός- αμερικάνικος θανατηφόρος σκοταδισμός, που οι κατακτητές Ευρωπαίοι εξήγαν, μπόλιασαν την αφελή Ανατολή, για να την ελέγχουν και να ληστεύουν τον πλούτο της. Μήπως ξεχάσατε ότι ο Μουσουλμανισμός είναι αίρεση του Εβραϊσμού, όπως και ο Χριστιανισμός;
Μαζεύτηκαν κάτι τράγοι (όχι της Αρχαίας Τραγωδίας) του σύγχρονου σκοταδιού κι όρισαν πώς θα γίνεται το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία. Στην μαύρη λίστα τραγούδια, μια σκυλοπόπ μαϊμουδίτσας (μελούρα κουνίστρα) ο Νιόνιος, που από πολλά χρόνια φασιστοφέρνει στους στίχους του, και κάτι άλλοι. 

Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Και ντόρος για τον χριστεπώνυμο όχλο, που καταναλώνει μόνο νόμιμα και χρηστά της εκκλησίας προϊόντα και οι «κομμένοι» πουλώντας πλαστική αντίσταση γίνονται περαιτέρω φίρμες!

Υπάρχουν και καναδυό αντιπερισπασμοί, που σερβίρονται περιοδικά και έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα στον όχλο. Ηλίθια ψέμματα, ή στημένες υπερβολές, αλλά ό,τι πρέπει για τον διεφθαρμένο, βλάκα και δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο. Είναι κι ο Γιάννννης (μ’ ένα ΝΙ), που πουλάει με τρέλα και κορδέλα! Κάθε δυο –τρεις μήνες κυκλοφορεί μπαρούφα του, τάχα συγκλονιστική, δήθεν αποκλειστική για το διάστημα, που χρημάτισε υπουργός του άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα. 

 Μετά τις υποτιθέμενες επιθέσεις στο σκουριασμένο Νομισματοκοπείο να βγάλουν ωραίους «Κολοκοτρώνηδες», τα σχέδια Β & Γ, τις πληρωμές με κουπόνια, το διπλό νόμισμα και άλλες παπαρολογίες, βγήκε Κορεάτης σύμβουλος του Γιάννννη (μ’ ένα ΝΙ) και .... μας αποκάλυψε το σχέδιο για το παράλληλο νόμισμα! Θα αφήνανε οι Αμερικάνοι κατακτητές την Γκραικυλία να κόψει νόμισμα και τις άλλες βλακείες! Αλλά έχουν απήχηση στον ηλίθιο όχλο και τα ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα στηρίζουν σε αυτά ολόκληρα «ειδησεογραφικά» σίριαλ, φούμαρα...

Κλείνω με μια πολύ σοβαρή, σοβαρότατη... ιατρική συμβουλή. Μην ξεχνάτε 4 ή 6 φορές την μέρα (και νύχτα) να παρακολουθείτε αναλυτικά δελτία καιρού! Κάνουν καλό στην μαλάκυνση εγκεφάλου, στις εταιρείες κλιματιστικών και σαπίζουν πιο εύκολα τα πνευμόνια σας. Παρακαλώ, χειμώνα – καλοκαίρι να παρακολουθείτε με ένταση και αγωνία χιονιάδες – φονιάδες και φονικούς - καύσωνες (αναλόγως εποχής). Το δελτίο καιρού είναι το αποτελεσματικότερο όπλο της εξουσίας για την περαιτέρω οχλοποίηση του όχλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: