Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Οινόφυτα: Πολίτες «συνέλαβαν» επίδοξο ληστή Τράπεζας - Χαμός στο υποκατάστημα  - Media
 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ  ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΛΗΣΤΗ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ Πρόκειται περί ηλιθίων ! Πέραν του γεγονότος πως δεν αποκλείεται να είναι το υποκατάστημα της τράπεζας που θα τους αρπάξει το σπίτι και του ό,τι τα χρήματα είναι ασφαλισμένα, έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές όλων των παρισταμένων δίχως κανείς να τους έχει εξουσιοδοτήσει ως προς αυτό.. Ζώα ..Απίστευτες σκηνές σε ληστεία τράπεζας - Πως κατάφεραν οι πελάτες να συλλάβουν το ληστή.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας άνδρας, περίπου 40 ετών, στις 13:35' το μεσημέρι, εισέβαλε κρατώντας καραμπίνα στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Με την απειλή του όπλου ακινητοποίησε προσωπικό και πελάτες και ζήτησε από ταμία και Δ/ντη τα χρήματα.

Την ώρα που περίμενε κάτι του έπεσε και έσκυψε να το πάρει. Τότε ένας από τους πελάτες τον κλώτσησε δυνατά και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να του φύγει το όπλο από τα χέρια.
Αμέσως άλλοι πελάτες πήραν το όπλο, ενώ ο επίδοξος ληστής πανικόβλητος έτρεξε να φύγει. Καθυστέρησε όμως στην πόρτα της εξόδου με αποτέλεσμα οι πολίτες να τον ακινητοποιήσουν και να τον πιάσουν.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία η οποία παρέλαβε τον επίδοξο ληστή που αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για Έλληνα περίπου 40 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: