Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

TOUT VA BIEN ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΣΤΑΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για προφήτης
TOUT VA BIEN ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΣΤΑΝ

Alexandros Raskolnick

Αυτό τo ανυπόφορο "extend and pretend" επί πρωτοδεύτερης, καλά κρατεί. 

Εμείς -αυτοί οι αριστεροαδέξιοι που μας κυβερνούν, δηλαδή, παριστάνουν τους αξιόχρεους, ελπίζοντας ότι με την υποσχετική ενός μικρού τριμαρίσματος θα βγουν και στις αγορές, τρομάρα τους, πράγμα που θα πείσει τους δημο(σ)κόπους να τους δώσουν πίσω τους χαμένους πόντους, απέναντι στον τρισχειρότερό τους Κούλη και τους συν αυτώ παρατρεχάμενους που καραδοκούν να πάρουν πίσω την κουτάλα. 


Δεν τους ενδιαφέρει δα, όλους αυτούς τους αθλιότατους και τίποτε άλλο, παρά τα δωρεάν κουπόνια σίτισης στο Πρυτανείο! 

Οι άλλοι, τ' αφεντικά μας τα ευρωπέη, παριστάνουν τους ευχαριστημένους από τα "πλεονάσματά" μας που στα εξελόφυλλα των υπαλλήλων τους, των αναλυταράδων, δείχνουν ότι το ελληνικό δημόσιο "χρέος" είναι εξυπηρετίσιμο, τουτέστιν ούτε τριμάρισμα χρειάζεται ούτε τίποτα.

 Λες και γίνεται τίποτα σε μια καθημαγμένη οικονομία, χωρίς διαθέσιμους πόρους -και κυρίως χωρίς σχέδιο- για παραγωγική ανασυγκρότηση! Εxtend and pretend, λοιπόν ή με άλλα λόγια, tout va bien στο Μικροτσουτσουνιστάν, άλλως Ψωροκώσταινα, όπου όλοι κοροϊδευόμαστε αναμεταξύ μας και παριστάνουμε και τους ευχαριστημένους! 

Αυτοί που δεν παριστάνουν τίποτα είναι οι άνεργοι, είναι οι πένητες συνταξιούχοι, είναι οι αναξιοπαθούντες της κρίσης- κοντολογίς όλα αυτά τα αναρίθμητα θύματα της ελληνικής, υπερεπταετούς διάρκειας πλέον, "διάσωσης". - Διάσωση των γαλλογερμανικών τραπεζών, για να μην ξεχνιόμαστε. 

Ή μάλλον, κάτι παριστάνουν οι αναξιοπαθούντες: παριστάνουν τα πρόβατα στο ειδυλλιακό σκηνικό που έχουν στήσει οι σύνδικοι της (ανομολόγητης) ελληνικής πτώχευσης, σε αγαστή συμπαιγνία με το αθλιότερο ακόμα κι απ' αυτούς, ελληνικό πολιτικό σύστημα των σφουγγοκωλάριων! Μέχρι πότε, άραγε... Μωρέ, μπας κι έχει δίκιο ο Προφήτης; 

 Tout Va Bien στο Μικροτσουτσουνιστάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: