Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ GAY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Στο μόνο που παρέμεινε πιστός ο Σύριζα και ο αρχηγός του είναι στον παγκοσμιοποιημένο χυλό. Όταν
δε δεν του παρέχονται οι ευκαιρίες να το διαλαλήσει όπως οι αρχαίοι ραψωδοί τις προκαλεί ο ίδιος!! Συναντήθηκε έτσι με τους συντάκτες του
gay περιοδικού  «Antivirus» για να δηλώσει στη συνέχεια πως στον πυρήνα της πολιτικής του είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων. Μια συνάντηση που δεν θα τύγχανε κανενός σχολιασμού αν ο ένοικος του Μαξίμου δεν ξεχνούσε πως έχει με τη σειρά του κι αυτός περιθωριοποιήσει πλέον του 65% του Ελληνικού πληθυσμού.. Πρόκειται για όλους αυτούς που δεν φορούν τάγκα δεν μυρίζουν άρωμα για λεπτεπίλεπτες μύτες ούτε και λικνίζονται με χορευτικές πιρουέτες κατά τα parade τους..
Είναι μια άθλια και διακριτή κοινωνία που: Βρωμάει ασύστολα γιατί το κόστος του μπάνιου είναι απαγορευτικό. Φορά ρούχα ρακοσυλλέκτη γιατί αφ’ ενός είναι της μοδός και αφ’ ετέρου διευκολύνεται στη συγκέντρωση σκουπιδιών διατροφής μετά το πέρας των λαϊκών.  Έχει επί πλέον δια το υπόλοιπο του προσδόκιμου βίου του καταδικαστεί σε περιορισμό κατ’ οίκο επειδή με την ψήφο του σκότωσε τον κατά Γεωργιάδη τζάμπα.. Όχι αυτό δεν είναι ρατσισμός.. Αλλά μεταρρύθμιση….

Δεν υπάρχουν σχόλια: