Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΛΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


 ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΛΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


 Αυτοί είναι οι μόνοι που αγωνίζονται στους δρόμους της φωτιάς.. Από τους καναπέδες μας εμείς



Πριν από χρόνια την περίοδο του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, μέλη του ΚΚΕ, άλλαξαν τις πινακίδες στους δρόμους (οδοδείκτες) και έκαναν μια ολόκληρη ΝΑΤΟΙΚΗ φάλαγγα που ήθελε να φτάσει στον Πειραιά, να βολοδέρνει χαμένη επί ώρες στη λαχαναγορά.


Κλειστή η Εγνατία για να μην διέλθει αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ – Κανονικά περνάνε τα ΙΧ (Photos) - Media



Τώρα μέλη του ΚΚΕ, έβαλαν φραγμό στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη από την Αλβανία που κινείται επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να ενταχθεί στις συνολικές δυνάμεις, που θα πάρουν μέρος στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» στη Ρουμανία. Στην Εγνατία στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία.

Με ανθρώπινη αλυσίδα έχουν μπλοκάρει τη διέλευση σε 20 οχήματα και 2 λεωφορεία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης από την Αλβανία, απαιτώντας να γυρίσουν στο αλβανικό έδαφος. Η αυτοκινητοπομπή έχει ακινητοποιηθεί λίγο πριν τα διόδια.

Συνθήματα όπως «Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών», «NATO killers go home», «οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», ακούγονται από τα μέλη του ΚΚΕ. Στην κινητοποίηση παραβρίσκονται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος και ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.

Πηγή: 902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: