Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ


Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένων στο Μόναχο - Αναφορές για τραυματίες (Photos) - MediaΠυροβολισμοί σε σταθμό τρένων..


Τώρα εγώ κατά τον πανάθλιο Κοντονή πρέπει να στεναχωρηθώ.. Μια διευκρίνιση .. Τα δάκρια πρέπει να είναι ισόποσα των θυμάτων; Και επίσης.. Επειδή κατά την άποψή μου αθώοι (και κυρίως γερμανοί) πολιτες δεν υπάρχουν (τους Σοϊμπλομέρκελ θα επανεκλέξουν) μήπως να ξεκαθαριζόταν ποιοι είναι τα θύματα και ποιοι οι θύτες;




Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε σταθμό τρένων στην περιοχή Ουντερφέρινγκ κοντά στο Μόναχο και τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, προσθέτοντας ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία του Μονάχου αρκετοί πολίτες έχουν τραυματιστεί, με ένα αστυνομικό να φέρει σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία του Μονάχου μέσα από το Twitter της αναφέρει πως έχει συλλάβει ένα άτομο.


Με νεότερη ανάρτησή της στο Twitter, η αστυνομία του Μονάχου ανέφερε πως ο δράστης του περιστατικού έχει συλληφθεί, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη άλλου δράστη.
Η περιοχή του σταθμού έχει κριθεί ασφαλής από την αστυνομία η οποία δήλωσε πως αποχωρεί από το σημείο. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμώς των τραυματιών, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση. 
Με πληροφορίες: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: